發新話題

Gundam Online 原來已經有得玩

係囉,香港版都未有wing 0.....

引用:
原帖由 westdog 於 2009-6-19 01:30 PM 發表

可以租~
比錢租就唔玩啦,比左錢部機係你既就唔同......不過我係唔會比錢既

引用:
原帖由 Zielfernrohr 於 2009-6-19 02:10 PM 發表
你地係咪玩台版
香港......

算啦...反正都入左hk囉........咁就繼續玩hk.....

重炮手試用小報告:
軍刀....識埋身就得啦
重炮機動不嬲都差....,而且2號武器支炮唔可以一路行一路射,一行就斷,要完全命中目標一定唔可以行
3號心口火神炮發射果陣唔可以行......中近距離打人一流,擊中目標又有硬直,攻擊力都唔差
單獨行動死80%
兩機一齊行動先係最能發揮佢既性能

點解我打戰鬥專家羸左都話我任務進行中....我部攻擊丫

引用:
原帖由 FPKHG 於 2009-6-26 01:03 PM 發表
好似有條件限制,例如打爆邊幾部機。
原來我冇接到任....依家都係打到想死

終於有gp03s,突擊,決戰,重武裝高達...終於都4部a機啦

引用:
原帖由 路比 於 2009-7-3 09:56 AM 發表
超必只會係pk用,我多數係比人打緊時用黎走老
唔係比人打緊果陣用黎反擊咩??

引用:
原帖由 westdog 於 2009-7-3 10:09 AM 發表

我係兩用的~
我想要GP01阿~
我抽到mk2........我要z丫

引用:
原帖由 ACYY 於 2009-7-3 11:36 AM 發表

我係PK 時比人踢,明明成隊係我最做得野果個
超必打電腦時都有用架~ 但只張地圖炮
用B級機多數都唔會比人踢

岩岩同路比打哂4部A機........,原來我又冇接到其中一個一等兵任

引用:
原帖由 bonzonie 於 2009-7-6 01:55 PM 發表
i am using Z gundam (AS 同 A) , 諗緊轉突擊果d...
我ADD左你,不過你仲未ADD我
我ID:小雲子

引用:
原帖由 bonzonie 於 2009-7-6 08:08 PM 發表
終於解到突擊了
你係度哂命.......我未抽過a機.......
你買點

引用:
原帖由 westdog 於 2009-7-6 08:39 PM 發表
飛西都係一般好用~
我最想要o個兩部機都到手~
連你都買點

發新話題