發新話題

Gundam Online 原來已經有得玩

引用:
原帖由 bonzonie 於 2009-7-6 11:45 PM 發表

早買早享受
等啦...咁我買囉

引用:
原帖由 bonzonie 於 2009-7-6 11:50 PM 發表

食餐飯都去左la
我都唔食飯既.......食飯又唔洗錢

引用:
原帖由 路比 於 2009-7-6 11:59 PM 發表
個個都買點
咁我地就一齊買啦

引用:
原帖由 sunny2014 於 2009-7-7 12:02 AM 發表

我都無買
都唔知買黎做乜
抽勁機....買點易中好多...我一部都抽唔到
早買早享受...........

引用:
原帖由 westdog 於 2009-7-7 04:50 PM 發表

咪係囉~小雲子快d還好喎~

我終於抽到佢啦~~~
琴晚上線見到你玩.....
幾錢張點??ok有冇得買

引用:
原帖由 路比 於 2009-7-7 12:58 PM 發表

幾錢先?

岩岩記起好似有人欠我錢的說
你唔話買我冇理由幫你買埋......欠錢都要係正常既場合還錢~

引用:
原帖由 westdog 於 2009-7-8 01:36 AM 發表
TRAINING都過唔晒~ ?
你地呢班自然人真係......
唔可以咁講,佢地雖然係自然人,不過都已經好好架啦.......
路比昨晚比我殺左好多次

引用:
原帖由 westdog 於 2009-7-8 04:49 PM 發表

因為佢都係自然人~~~

唔好嬲阿~講笑咋~
我都買左點,陣間抽下機先
經過琴晚既大戰....佢真係一個新手or普通人囉....佢高級過我架.....

引用:
原帖由 westdog 於 2009-7-8 07:03 PM 發表
我都係情迷pvp多d~
又咁啱我鍾意d機都係B級機,所以成日都用B級機打A級機~
不如依家打返場啦,你點??

引用:
原帖由 westdog 於 2009-7-8 07:41 PM 發表
你要認証我係朋友先得架......
已經認左啦,你想玩對戰定任務??

引用:
原帖由 westdog 於 2009-7-9 12:02 AM 發表

唔緊要啦~自然人同newtype都可以共存,又可以共同進退架麻~
新人類同舊人類都有依日既出現,我地新人類要努力同舊人類共存

引用:
原帖由 路比 於 2009-7-8 11:53 PM 發表

高級唔代表咩,只係玩O既時間多D
沈晚我部部都係新抽O既機,都未用熟,而且你都係成日用必殺黎打我之嗎 我部部機都係新兵咋
我用Z都有打死過你同肥佬架
我一向打呢類GAME都唔係係叻架啦,你又唔係第 ...
我地搵日再打過啦,我部z已經有得出超必,你升左未??

引用:
原帖由 仔仔 於 2009-7-10 01:32 AM 發表
我終於抽到強襲屍裝....好開心....不枉我晒左128蚊....又再次做金幣戰士....
咁又唔好咁講......千金難買心頭好,都正常既,而且好多抽機都未出,到時...........

《SD高達》雙倍獎賞時間確定   

親愛的機師們:

《SD高達Online》將於2009年7月10日及11日將會開放珍貴又著數的雙倍經驗值及G幣時間。大家切勿錯過!

活動詳情:
日期及時間:
   7月10日晚上9至11時
   7月11日下午4至6時

《SD高達Online》營運人員示

今晚要好唔得閒咁喪打

引用:
原帖由 bonzonie 於 2009-7-10 12:00 PM 發表

《SD高達》實施無屠肉無跳水計劃 親愛的機師們:
為取締影響遊戲平衡之機師!《SD高達Online》的營運人員及基地控制員將會積極將損害遊戲平衡之機師擊落(指屠肉房及跳水房)。
屠肉房及跳水房定義不在於藍肉/ ...
聽講係用D唔知咩BUG屈機同唔洗點打就升得好快咁上下.....

發新話題