發新話題

SD Gundam Online 專區

引用:
原帖由 bonwin 於 2009-8-11 06:16 PM 發表

唔會硬直 + 力場全開既話一定會好好屈
都唔一定好屈,睇埋打咩場+對手用咩樹打你+對手有冇用戰術+對手機技能+對手實力
面書&msn:johnlyqoo@hotmail.com

格離cod個子版都冇左
我地sgo子版仲會唔會返生呢

引用:
原帖由 suileung 於 2009-8-12 08:17 PM 發表

d浮游砲咁細個都射到 ,睇黎係高手wo
好易咋,你練多d就得架啦

引用:
原帖由 阿芝 於 2009-8-12 10:49 PM 發表

星期六日連玩兩個鐘雙經時間玩到我死...
加油丫,芝姐

引用:
原帖由 飛哥仔 於 2009-8-12 09:16 PM 發表
激氣.....o岩o岩team左隊人, 有人只玩funnel唔出來幫手...比人圍都係屋後......

問他, 他串串共咁講"吹咩?"...........

廢人一個....
大把啦,上次打自由對戰,人地4個一隊用3拳機神龍+閃光+侵略1包機租既多魯基斯係度屈
羸既係度串,隊友就話我地癈
跟住我用轉卡b出超必食哂佢地4個幾次 之後做左3次房主,我即刻改隋機隊,佢地打多兩次4個人就一齊走哂

引用:
原帖由 bonwin 於 2009-8-13 05:43 PM 發表

9:00pm to 12:00 is ok..
等我合完部包同升到高級先,我應該星期六可以解任

《SD高達》Double經驗 G幣時間更改   

由8月15日起一連三個星期六日,《SD高達Online》將會開啟「Double經驗Double G幣」時間,時間在參考過玩家在討論區投票得出的時間偏向,所以將時間由原來的21:30-23:30更改至20:00-22:00。

詳細活動時間安排
日期:8月15-16日、22-23日、29-30日(逢星期六日)
時間:晚上8時至10時
內容:雙倍機體經驗值及雙倍G幣獎賞

引用:
原帖由 飛哥仔 於 2009-8-13 08:23 PM 發表

想幫, 不過我隻小布係借返來既 T.T....
岩岩合左小布啦

引用:
原帖由 EF66-1192 於 2009-8-13 10:50 PM 發表
有冇人有 K 球 ar
有又點,都比唔到你,自己抽啦,c機黎姐

由於咋晚連線出現問題,我知道昨晚.有cgf會員pm同msn我一齊打任,我唔知咩事斷左幾次線
冇理到你地叫我,所以係度sorry先

我部小布岩岩中級咋,佞家停一停休息緊

引用:
原帖由 westdog 於 2009-8-14 01:22 PM 發表

我合左隻"大閃"之後都無再打...同埋用落都係一般,好閃光少少...
唔可以咁比較架
你要升到高級先可以發揮部機既性能
表面資料
閃光 屬性:攻擊13,防禦9,速度14,耐久8,敏捷12.6,必殺12
技能1
東方不敗流武術
近距離攻擊有一定幾率觸發會心一擊(大傷害、發生幾率普通)
技能2
推進力上升
機體的移動速度與推進速度上升
必殺技
必殺!閃光掌
積蓄SP可以使出強力的必殺技

明鏡 屬性:攻擊15,防禦9,速度15,耐久9,敏捷14,必殺12
技能1
防禦力上升
機體防禦力上升
技能2
明鏡止水
機體HP50%以下時機動力上升,並且必殺技威力上升
必殺技
爆裂!閃光指劍
積蓄SP可以使出強力的必殺技

引用:
原帖由 Zielfernrohr 於 2009-8-14 03:37 PM 發表
台仔Server而家5比外地人Login
岩岩合左部ZZ
我岩岩開左HK server Login
多多指教
Regards,
KFOR BW
邊個先係你個名

點解我add唔到你........有咩問題呢

回覆 217# 的帖子

cgf名稱 : game名稱