發新話題

Gundam Online 原來已經有得玩

引用:
原帖由 飛哥仔 於 2009-7-19 10:04 PM 發表

2部都係a喎....z劍係as咁姐.....
z高其實好好用, 不過對sniper唔店既人係廢機姐

注: 而家只欠1部c機就合到部飛strike啦~
z炮既機動都唔及得上一隻b機,而且2號槍又打得慢,3號回得慢都唔緊要啦,又唔可以狙......
我都係用as既劍z衝去殺人算,飛行突擊真係唔錯

引用:
原帖由 bonzonie 於 2009-7-20 02:05 PM 發表
白卡同重高好好用
重高有埋技能2就更加唔洗打,我差唔多升到啦

終於知道靂格斯點整........
不過港版幾時先開放.........
幾時出00
出左沙漠改ew.....好快就到死神改ew

附件

20-7-2009 16:44

我想要依部機.....

附件

20-7-2009 16:38

引用:
原帖由 路比 於 2009-7-20 04:44 PM 發表

七劍高達
唔抽果個都唔係粉絲啦

靈.格斯BWS 設計圖 任務
需求官階:上士

任務流程:
任務分支1
完成砲火中的戰艦 Normal 和 破壞 攻擊刃 40台 105刃 2台
獎品:炸彈10個

任務分支2 (需要完成任務分支1)
完成砲火中的戰艦 Hard 和 破壞 攻擊刃 40台 105刃 2台
獎品:副官D 1天

任務分支3 (需要完成任務分支2)
完成砲火中的戰艦 Expert 和 破壞 攻擊刃 60台 105刃 2台
獎品:Re-Gz BWS 設計圖 = BS Rank

EX任務7....都唔知咩任黎

引用:
原帖由 ACYY 於 2009-7-21 05:09 PM 發表

升定阿布先啦... 聽講又係D 變態任務...
已經升好重高達啦

引用:
原帖由 westdog 於 2009-7-22 08:24 PM 發表
《SD高達》榮獲授權香港優先推出天意高達   

8月的更新即將來臨,早前官方發放的圖片令很多玩家一直猜測,究竟什麼機體會出現在更新版本,而家即將為大家揭盅!!所謂天意難測,在自由和正義還沒來臨之前,天意 ...
合佢唔難囉,不過佢唔係我目標.......

F91....雖然唔係我目標.......喂,你既愛機丫

引用:
原帖由 ACYY 於 2009-7-23 07:24 PM 發表

連勇士X 都未夠機合
合過第二部啦,我慢速升埋部飛行突擊,升得黎應該出左

引用:
原帖由 ACYY 於 2009-7-23 07:35 PM 發表

空西圖我有2 張,但我完全冇諗住合佢出來,又唔可以賣咗佢... Orz
咁咩S機先係你既目標丫??,依部係我目標中既目標

引用:
原帖由 飛哥仔 於 2009-7-23 07:54 PM 發表

而家合左lu, 升強化2啦, 用來打任務真係一流, 不過pvp好易比人斬死......

部freedom有8成既機我都有

部EW-W....真係合都合到破產...
我已經有齊,等佢出咋

引用:
原帖由 飛哥仔 於 2009-7-23 07:58 PM 發表

呵呵呵, 我另外都等LV夠可以合部黃狗出來玩, 唔知好唔好用架呢?

另外...唔知如果S機...係DEATHMATCH時有幾多隻可以比你用呢... (A機得2隻....S機唔知係唔係得1隻呢....)
睇片s機都係兩隻

我要屈機

發新話題