發新話題

SD Gundam Online 專區

香港幾時先出丫

面書&msn:johnlyqoo@hotmail.com

引用:
原帖由 路比 於 2009-8-19 03:28 PM 發表

正義唔係s機咩?
打錯左......救世主先岩

韓國預訂8月20號更新項目(新增S機,40號扭蛋機)
韓國預訂8月20號更新項目(新增S機 GN武裝戰機E型,40號扭蛋機)[

1.新增設計圖
S機 GN武裝戰機E型(GN Arms Type-E)
BS 德茲爾·薩比專用機

2.新增40號扭蛋機
AR機 救世主
A機 V鋼彈
B 里克•迪亞斯(紅)
CU 低地鋼彈(CU)
C 吉姆II(幽谷式樣)
C 吉姆狙擊型II

3.新增任務
所羅門攻略戰
★完成任務有一定機率獲得 薩克II(指揮官專用)設計圖
★完成此任務EX模式 一定機率獲得 德茲爾·薩比專用機設計圖

4.系統變更事項
一.終極強化2∼5的成功率調高
二.新增終極強化6.EX級別
(本來8∼10級別取消)
三。新增機體戰機情報
機體介紹視窗新增機體對戰次數

引用:
原帖由 suileung 於 2009-8-19 07:29 PM 發表
港版有冇得終極強化
遲早既事黎

我以為後面有隻企鵝係度

救世主高達

技能1
相轉移裝甲
對實彈系武器的防禦力上升

技能2
逆轉指揮
當HP低於一定水準後,我方全體全體隊員攻擊上升,防御上升,推進上升,機動上升,武器裝填速度上升

必殺技
亂舞突進型必殺技
積蓄SP可以使出強力的必殺技

MA型態必殺技
地圖武器型必殺技
積蓄SP可以使出強力的必殺技

好惡既技能2

引用:
原帖由 ACYY 於 2009-8-20 06:43 PM 發表

原本諗住某S 機既技能「吉翁之魂」已經好屈,點知呢佢仲屈D
佢有吉翁之魂

聽晚又要升機......都唔知仲可以升咩機

引用:
原帖由 5210 於 2009-8-21 06:03 PM 發表

5210 : jack01
cgf名稱 : game名稱

路比 : 路比
小雲雲 : 小雲子
Westdog : Westdog
MKL04438 : MK
飛哥仔 : 飛哥仔
samxsum : Samxsum
FPKHG : 齊格飛
ACYY : Pigken
sunny2014 : 熱血鐵球
小安哥 : 小安哥

Dennis.C : 綠哈囉
冥亞帝.劍 : 黑亞帝劍
XDD12348 : 德軍隆美爾
Hkpolice-psu : 小朋友齊假膠
積夫 : 積夫
suileung : 爆seed啦
bonwin : 新阿寶尼爾
attacker2006 : 相良宗介ARX
里安 : am1678
仔仔 : 維吉爾.li

playboy : playboyK
阿芝 : 小肥芝
EF66-1192 : 搖控貨櫃車e達人
Zielfernrohr : KFOR
falken_1213 : FaLKeN

falken_1213 : USMC
5210 : jack01

報到請自行copy以上名單,係下面加自己個名回post

《SD高達》暑期活動第二階段    

本星期六日大家記得緊貼《SD高達Online》,最後兩次的暑假「Double經驗Double G幣」將會在22,23日及29,30日晚上8:00至22:00為大家開放,記得把握機會。

另外,透露一點《SD高達Online》未來更新動向,營運組正密鑼緊鼓與韓國授權商及開發商討論更新動向及內容,雖然未有任何正式消息,但由於玩家們反應熱烈,所以下一次更新,大家將會暫別「天意高達」,取而待之飛翼高達零式改」及「多魯基斯III」將會登場,今次將會以什麼姿態出現呢?大家就要拭目以待。

會唔會冇左天意呢 不過我既wing.....

引用:
原帖由 bonwin 於 2009-8-21 10:04 PM 發表

pm 左
講起pm,你係咪有d野未比我呢

引用:
原帖由 飛哥仔 於 2009-8-21 10:40 PM 發表

我都好想知...
雖然我同佢同級,如果有升快d既方法,我都想知,不如就公開啦

引用:
原帖由 bonwin 於 2009-8-21 10:33 PM 發表

我忘了 ,明天俾你

記得pm我丫

升lv黎做咩......做任囉,要依兩部機要中士先可以做
有d設計圖要準尉先可以用黎設計,好似高達流星鍾

附件

22-8-2009 16:52

1當玩家晉升為二等兵後,可以進入初級伺服器,將在剪刀,石頭,布屬性機體中找出適合自己的戰鬥風格和機體特性。

2當玩家晉升為下士後,可以進入高級伺服器,並且可以執行每個任務的“Expert級”難度。

發新話題