發新話題

SD Gundam Online 專區

金布里咩事??
面書&msn:johnlyqoo@hotmail.com

引用:
原帖由 suileung 於 2009-8-22 10:53 PM 發表

原來打錯名 一開波,我見到佢飛過黎想打我,我就望住佢退後飛走,佢見到飛走就停左係到,用近攻打空氣,佢每打一下我就傷一下,最重係每一下都係會心一擊

我真係O哂嘴
依個係game既問題,因為lag機做成既殘影......你未試過咩
有時你會見到有d機企係度唔行,但係佢就打緊人,
你只要狂射就可以ko佢,係一個活靶
我地打開都試唔少架

引用:
原帖由 suileung 於 2009-8-22 11:19 PM 發表

唔係lag機先會咁咩
咪就係lag機就會咁囉

引用:
原帖由 suileung 於 2009-8-22 11:24 PM 發表

佢係個場冇lag機
唔一定你lag,人地lag都都會做成殘影

單挑黎講我咩機都唔怕,我怕既係對手係個技術高過我既人,
團對戰最驚係見到屈機組合+玩既地圖+我咁岩用左我對以上兩種組合唔適合當對應既機體
好似自由對戰入面,對手有3拳機,我用左剪機咁,同玩宇宙地圖我用左全格鬥機

引用:
原帖由 路比 於 2009-8-24 08:36 PM 發表
《SD高達》公會系統曝光      

8月11日更新後,天意高達已經在《SD高達Online》四處遊行,而9月更新日期又尚未確實前,又會有什麼攪作呢?即將隆重登場的就是各公會夢寐以求的「公會系統」與及公會戰事。

公會 ...
有冇人想做會長??

引用:
原帖由 XDD12348 於 2009-8-25 11:16 AM 發表

好似唔係咁好打

http://www.youtube.com/watch?v=h ... ure=player_embedded
條友都唔係好主動攻擊其他人,同埋有d必殺位唔出超必ko人,而且佢成日自己一個單獨行動

引用:
原帖由 0o0p 於 2009-8-25 01:41 PM 發表
部劍裝百式可能係好似攻擊鋼彈咁用 同埋拳機控制有少少都係睇返果個人部電腦有幾快
佢似劍z多d

抄哂佢地id,影哂佢地相.......之後post上各大論壇........

引用:
原帖由 路比 於 2009-8-27 03:28 PM 發表

通左更之後咪開過個a/c lor
要9遊做野先解決到問題
算啦,出面世界係點都已經唔關我地事,除非開左公會打公會戰啦

《SD高達》嚴懲非法更改遊戲及影響平衡之玩家   

連日來發現有玩家不斷於各大討論版發表更改機體模組、副官、背景音樂及遊戲語音系統問題,而同時亦有不少不肖玩家提供有關方法,官方正密切留意,並與開發商進行多次會議商討有關修復細節。

而由即日起如發現懷疑使用更改遊戲設定等方法,將會以「破壞遊戲平衡」論處理,懲處將分為兩種:只更改設定的玩家會被即日封鎖帳號,直至問題修復為止;另一種為涉及教唆其他玩家進行遊戲設定更改的,一律永久封鎖帳號。

大家注意id:stacky,佢好似改機

明係叫人比錢抽機......不過wing,係唔比唔得

大家估下更新咩
我估係公會系統,改造系統,同有兩部s機

Gameone總裁接受「動漫全攻略」訪問   

於8月29日Gameone集團總裁施仁毅先生以嘉賓身份客串了「香港人網」的「動漫全攻略」,當中主題為「高達30週年特輯」,內容亦圍繞了《SD高達Online》,施總還透露了9月更新的精彩內容。

《SD高達Online》的註冊人數高達100萬人,而活躍玩家人數截至7月為每月5萬位,除以上的絕密數字外,施總更道出9月將會加入「公會系統」以及「艦艇戰系統」,以幾十元就可以購買得到一架戰艦,而戰艦可以一次搭乘4架機體,玩家在戰艦戰中可以隨時更換機體呢!!

還有更多絕密秘辛在施總的傾談中透露了,大家切勿錯過

8月29日「動漫全攻略」節目重溫-

原來係戰艦,都好丫,如果抽到s機打都唔錯
公會大家想用咩公會名??

發新話題