發新話題

SD Gundam Online 專區

引用:
原帖由 attacker2006 於 2009-9-9 09:46 PM 發表

副官雪露:恭喜你得到新嘅機體~

今日買左2隻,個頭身比例比傳統SD模型好
雪露
果兩隻同玩開有咩唔同先,post模型出黎啦
面書&msn:johnlyqoo@hotmail.com

引用:
原帖由 westdog 於 2009-9-9 02:25 PM 發表
我成個月無玩過...
我知,你等f91麻,等下啦

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 2009-9-10 10:50 AM 發表

尋晚唔信邪再試,終於比我囉左GP01FB喇...
今晚目的係泰坦斯MK-II

引用:
原帖由 失蹤人口 於 2009-9-10 11:57 PM 發表
我用吉姆同渣古走天下
倉中有唔小as同a.
不過我最中意c
你id係咩.....

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 2009-9-11 12:04 AM 發表
最憎 d X樣做野私私縮縮,random map就random map,八門就八門,扮X晒random map臨尾0.1秒轉八門,一係用劍西,一係用隱型機,你不如開房徵人任你魚肉算吧啦!!!
用包機打啦,爽好多架,我用白卡用超必試過打中哂4條x樣,拎3+3+4+4,14分 到時睇下邊個sm邊個

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 2009-9-11 12:27 AM 發表

佢地應該係識,傾住計打果隻
總之一開始就放兩隻劍西追一隻打先,另外兩隻即刻隱型偷襲同一隻...
咁做之下就秒殺左第一隻喇
如此類推

其實如果打得公平(或者話,唔好咁X陰濕得唔得?),想打八門就開八門map既 ...
我都係傾住黎打果隻,不過其實冇咩所謂
其實都唔洗兩隻劍西打同一隻啦,浪費時間........
每個機體組合都有佢唔同既打法,冇咩話屈唔屈機,你打自由對戰,入到去唔係random team你都估到咩事啦
都唔洗0.x秒先轉八門........佢地咁樣,你打兩局即刻出房仲好

佢地點打都唔緊要,最緊要係佢地玩果陣有冇品
試過有條粉樣,佢用一開波用明鏡衝埋我地4個度,咁大家識做就更係ko佢,佢就話ms佢,好算啦,因為唔知咩意外比對面團滅死哂4部,就話我地屎,都算
由於係random team,第二局我同佢一team,佢又自己衝出去,更係一樣比人圍啦,佢話對面sm佢唔只,仲話隊友唔幫佢,之後我地自己人玩開傾緊就話end game之後踢走佢

大家係咪真係用-CGF-做公會名

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 2009-9-10 09:45 AM 發表
尋日終於合到第二隻大機, 亞布喇...要埋隻魔霸就PERFECT喇

附件

11-9-2009 20:46

引用:
原帖由 bonwin 於 2009-9-11 10:29 PM 發表

就咁CGF
唔駛前後加 "-"
好,非常之好既意見
簽名度就"-cgf-"
唔好加[ ]因為會變成**

可能10月先更新呢

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 2009-9-14 03:28 PM 發表
佢大可以等到13月32號先update,到時我打dead rising 2, cod6........睬佢老X有味呀
佢唔會比你咁做,應該兩個月更新一次

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 2009-9-14 06:22 PM 發表

原來佢係AR GA?!我今朝抽中左仲拆左佢添...一時唔為意, 對SEED系列無留意...
點解你要咁做.......我抽左好耐都抽唔中

引用:
原帖由 falken_1213 於 2009-9-14 06:12 PM 發表
用左19 coins 終於抽到 AR決鬥
心愛的 CR 捷武 的地位被取代了...

PM 我教你點抽
作為cgf既會員,遊戲攻略應該公開
快d公開丫

《SD高達》9月更新內容大透露(下)   

在上星期,官方與韓國BANDAI及開發商進行了更新會議,爭取到比之前密度更高的更新日程,而40號扭蛋機內容更可於本年年尾為大家送上。
9月更新的日期越來越接近,除了之前提及的更新內容外,還會有什麼的更新呢?之前提過將會有「謎」之機體會出現,玩家們一直在猜測是哪部機體,到底還有幾多更新內容還未曝光,即將會一一話你知。

更新日期將會定於9月底,全新活動將會出現:

上線送S機
首先更新日後的星期六日,只要上線就可以到「多魯基斯III」的試用1天及副官E-Lv2(1日)

幸運扭蛋機雙倍獎賞
只要在指定日期及指定時間,在指定幸運扭蛋機抽到大獎就可以得到10萬G幣

過期粽子活動
只要透過戰鬥就可以得到過期粽子,過期粽子將會令你的對手,對你產生恐懼,想更輕鬆進行戰鬥,你又怎可以錯過。

今年內有得玩到40號

佢都幾

發新話題