31 123
發新話題

[WE] WE GBB M4專區

引用:
原帖由 rYaN 於 18-3-2009 22:43 發表
有冇人裝哂LATP出果4樣野呀?
彈弓同果2粒野用左真係bolwback大左好多wor
請問 c hing 你講o個4樣野係邊4樣?邊道買到?幾錢?

回復 142# 的帖子

唔該晒師兄

我想問

引用:
原帖由 rYaN 於 2-4-2009 03:04 發表

90%彈弓加果2粒野..個後座力係大力左D
唔該師兄 不過唔知大力程度差幾遠?

引用:
原帖由 阿Fee 於 2-4-2009 12:01 發表
而家出左隻藍色既BUFFER,裝左之後個後座勁左,最緊要係一分鐘就裝好
請問師兄隻藍色BUFFER 邊道買到,有無分牌子,唔該.

引用:
原帖由 rYaN 於 2-4-2009 14:55 發表

得一間有出成個buffer咋……
唔該師兄,唔該..唔該

引用:
原帖由 阿Fee 於 2-4-2009 12:01 發表
而家出左隻藍色既BUFFER,裝左之後個後座勁左,最緊要係一分鐘就裝好
我今日買咗個藍色BUFFER,無換到90%彈弓,裝咗之後感覺好似大咗,但我想問係唔係應該換埋條彈弓?因為射咗十發左右就推唔到彈,射空槍(彈匣無問題),另外最近發現頭一兩槍,單發變連發三槍,之後幾槍無事,唔知係唔係選擇制有問題. 唔知有無師兄可以解笞到,感激

引用:
原帖由 rYaN 於 3-4-2009 10:01 發表

個藍色buffer太重既關係????
咁換條軟d

引用:
原帖由 越南河粉 於 3-4-2009 13:08 發表

我都同師兄你有同樣問題~我發現極有可能係果套trigger~由扑鎚至到"撞針"有問題~又或者係彈匣既"嘩佬"收吾切~到最後吾單止semi auto有問題~連auto都有~我而家發展到按一下auto~就吾識收~姐係手指點放模式就會打 ...
師兄你都好,可以一扣清晒隻匣,我用auto清一半就無力{,可能我用最大火力支枝氣咀)

引用:
原帖由 越南河粉 於 3-4-2009 13:08 發表

我都同師兄你有同樣問題~我發現極有可能係果套trigger~由扑鎚至到"撞針"有問題~又或者係彈匣既"嘩佬"收吾切~到最後吾單止semi auto有問題~連auto都有~我而家發展到按一下auto~就吾識收~姐係手指點放模式就會打 ...
我突然想到,如果用枝細火力氣咀,無咁多氣出,對於單發有無改善.

引用:
原帖由 rYaN 於 10-4-2009 22:37 發表
隔離台d師兄話下星期有m16a3同cqbr出wor
師兄你係話 we M16A3 下星期會出?

引用:
原帖由 古勒比加 於 26-4-2009 20:40 發表

出左啦?淨A3?
請問師兄在邊道買?三斤話未有貨

回復 648# 的帖子

我星期六問過三斤,佢又話要過幾日先有貨

引用:
原帖由 路比 於 27-4-2009 09:50 發表
因為星期5同星期6日頭已經比人清晒頭水
不過我睇過今次d貨,個身好多膠水跡
其實係唔係,頭一水通常都俾較差,之後幾水先有改良或強化某d零件???

引用:
原帖由 rYaN 於 28-4-2009 01:29 發表
今日見到枝m16a3係用m4a1身...灰左..
師兄咁講法,遲d佢出咗m16a3前折同尾托,可唔可以用枝m4a1個身去改成m16a3,因為我有兩枝we m4a1,唔想再去買多枝.

31 123
發新話題