28 12
發新話題

08-會考 高考 生集結處+啦啦隊打氣區

Davis  理科  葵青區應考

聽講份math paper b 有度連續7個b

引用:
原帖由 RYODLi 於 5-5-2008 13:59 發表
我8號last…10/11號有game打嗎?
頂.....我重有13號a-math

引用:
原帖由 RYODLi 於 5-5-2008 15:07 發表

買啦買啦~
考完bio就搵老豆幫我分左部P550佢先
RYODLi師兄推人落坑

5月13

TMDTMDTMD:x :x :x :x :x
我重有兩科

個個都好有經驗咁款
點解我重要考a-math
點解我無女,依家只好睇兄弟連!!!!!

諗番起今朝考緊bio paper1果時
坐我後邊果條X街係咁咳同整d怪聲出黎
果刻勁想一野車爆佢個頭:x :x

引用:
原帖由 101653 於 8-5-2008 17:39 發表

之前考中文...坐我左邊果個痴線架...每3-4秒fing一次頭...仲成日整埋d好似咳咁既怪聲...
你係hall考定課室考?

引用:
原帖由 101653 於 8-5-2008 18:03 發表
hall
我係課室考,睇唔到有咩新奇有趣既事
引用:
原帖由 undefined 於 8-5-2008 18:04 發表
今日個監考仲好笑
'Make sure you have eaten all the answer in the space provided'
其實佢想講written
我唔記得係phy定chem果日
個監考話:
you will be collected separately

唔係掛,將我斬件再收集!!??

引用:
原帖由 undefined 於 8-5-2008 18:23 發表

有次加紙,
我問個invigilator'可唔可以加紙'?
個invigilator比左我之後話'Please use English next time.............'
我...........
邊科?

如果你當時考緊中文的話.......

引用:
原帖由 undefined 於 8-5-2008 18:27 發表
果日考Geog
咁如果果科用英文考,要加紙的話d人叫你用英文講都算合理既

不過我考左咁多科都未試過叫人加紙

請勿晒命

引用:
原帖由 match_man 於 8-5-2008 23:00 發表
唔明
其實係講緊unun

原來band of brothers真係超好睇
推介!!

28 12
發新話題