22 12
發新話題

[認真] 2012世界災難、UFO、世界神秘事件、預言、宗教、靈性....講場

引用:
原帖由 kai_matt 於 4-9-2012 16:06 發表
如果我都可以有幸見下就好喇
我都係咁話...
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 T-800 於 5-9-2012 01:27 發表
http://www.youtube.com/watch?v=liFXQEEc5_s&feature=related

HAPPY SHOOTING!
條片成粒鐘, 留番屋企睇.. 多謝分享
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

真定假呀??
http://www.youtube.com/watch?v=stKJJ6xWYFY&feature=player_embedded

一組探險隊人員聲稱他們已在南極發現有至少3座人造古金字塔,並找到相關證據。

在並不遙遠的過去,南極洲曾經氣候溫和並有古代生命生活過,這點可能嗎?令人困惑的是,是否那裡有過先進文明?是否在冰層下保留着建築物?令人稱奇的是,一組探險隊人員聲稱他們已發現在南極洲冰層上有幾座古代金字塔,並找到證據。

引用:
原帖由 queen 於 5-9-2012 18:04 發表
not 100% = 阿特蘭提斯........
inca 嗎? 好釣癮喎, details please

引用:
原帖由 T-800 於 6-9-2012 00:56 發表

不錯....例如死亡的可怕,其中一點是人們不知死後將赴何處...即使我知道死後的境象,亦恐怕一時忘失自性,而”誤入歧途”之中.....

HAPPY SHOOTING!
我極相信, 人類如果滅亡的話, 應該係自己一手做成, 而唔係天災

引用:
原帖由 T-800 於 20-9-2012 00:44 發表
好阿!JBL道兄終於也出來討論了......明天開始軍醫有D真人真事鬼故講下.....100%真實,唔知大家想唔想聽.....

Happy shooting!
好有興趣聽呀, 仲未講既?

引用:
原帖由 KILLMACHINE 於 14-11-2012 15:42 發表
唔知你地覺唔覺依幾年的時間真係快左好多?
快樂不知時日過嘛... 即是呢幾年你都過得唔錯

22 12
發新話題