發新話題

新仔1問

炮兵<---呢間信譽好唔好....?

我fd話唔好.....
同埋我前日去好似無l85....

唔緊要~~
唔該哂師兄~~~~

點算呢-  -
...l85定g36c 好呢=______=?

引用:
原帖由 一等兵 於 12-2-2009 22:16 發表

依樣人人唔同喜好
但g36c就多d嘢加下
咁.....l85同g36c 可以有咩加呢....?
唔該哂~~

引用:
原帖由 gabrielwong1991 於 13-2-2009 02:23 發表
你個人高唔高... 高就l85

唔高就買g36c啦!

去唐x狗買槍就ok嫁.. 但喺就唔好信果度d友...
有次去唐x狗買bbloader... 聽到有條友買ebr mk14... 個sales話個size跟真數可以上真ya... 又話把槍個重量就 ...
.......無言......

咁....槍街有無話邊間黑店...白店....?

唔該哂咁多位師兄解笞我ge問題.....

細佬今日已經買左金公g36C.......

同埋...我聽人講l85已經無哂貸....而+有得賣個d係倉抵貸....<----呢個係堅料定流料?

回sunny兄....咩係AG36=  =?

引用:
原帖由 ayaka 於 14-2-2009 18:42 發表
回樓主,
$1500唔多.......加上新手未識整槍
都係選擇g36c好d.....blowback的槍損耗快/大
加上金公的槍原裝都幾好
去mk買的話....$6xx應該買到支槍 + 2隻匣
重要電同叉機.....加多個好d的護眼罩
應該可以買多套 ...
唔該哂ayaka師兄
blowback的槍損耗快/大 .....呢個適唔適用於aug ?

咁.....呢支g36c會唔會好快掃...?

雖然新手唔係好識...-  -

使唔使執執佢先.....?

多謝咁多位師兄解笞.

引用:
原帖由 sunny2014 於 15-2-2009 22:48 發表
咁就真係撞手神啦
話說…如果軍費多D可以試下ares
聽講ok
ares ??

咩係ares

有無呢個牌子GE網比我?

唔該哂

唔該哂c兄

發新話題