發新話題

[WA] W@ M4A1 OPTION PARTS 白老鼠報到區

引用:
原帖由 hermanht 於 7-1-2009 08:03 發表

睇落似塞尾頂
睇落似塞BOLT尾給井

引用:
原帖由 ayaka 於 31-3-2009 22:51 發表
唔夾應該都係o-ring size唔夾吧~
ps. 我宜家怕緊無圖釘用......gp又唔可以就咁買
可以呀!!一舊水三粒!!名gun有貨!!

引用:
原帖由 hermanht 於 4-4-2009 20:36 發表

好順口...

好在我執完先裝姐~
點執都冇用!ra套裝嗰個飛機係塑膠唔係尼龍材料!擺入去遲早爆!ra都算絕!等你爆左買埋佢個鋁飛機!執多你一濟!

引用:
原帖由 0050100 於 4-4-2009 17:05 發表
嘩佢老味5舊幾,快過叫雞玩兩味.禁就無左兩百幾 今日只係打左幾下飛機就吹爆左,火都呢曬.蓆西啦!
用料過差!!塑膠料!!加上嗰處係條pin上面受力位!!一定死得!遲早出事!!
多謝這位師兄!本來我都打算買呢set野!!宜家可以慳翻兩舊幾!!淨係買個內胆算數!!

引用:
原帖由 0050100 於 4-4-2009 23:23 發表

算啦我重懶好人提提大家D廢柴件,點知重要D比所謂高手過一棟.無癮
算啦師兄!!緊係會有D辦事處代表

引用:
原帖由 gabrielwong1991 於 5-4-2009 08:40 發表
hirohiro你喺咩config? 睇下我地幫唔幫到你?
唔好提 !!gp CQBR齋槍! 內部零件左改左負壓diy加硬左條尾彈弓及diy左長內管(揾條AEG內管左cut右改) 同埋FIX左集彈性就算!!gp原裝圖釘diy左粒鋁圖釘(永久性唔使換圖釘) !
都係D慳皮方法!!(好窮)  !!求其blowback強勁槍槍罐底中集彈性高支槍無穿無爛就算!! !!大吉利是!無穿無爛!爽爆(鞭鞭有力冇jam過槍)! ! !外觀改左mk18mod0!!
啱啱張條舊eagle三點槍帶diy改左單點槍帶!!超正!!又慳翻筆!!!

引用:
原帖由 hermanht 於 5-4-2009 11:56 發表
邊個有買邊個冇買, 睇番post咪知囉~   自己吹水又係道話人~ 追post啦小朋友

回復 381# 的帖子

我係廢, 但係冇爆飛機and裝爆飛機~

我係#344已經講左我自己裝的心得 #347,  ...
我又睇過你之前D post!!我估你淨係買個內膽!個ra塑膠飛機斷估你都冇係手!501師兄好心影埋相出嚟!應該只係話個ra fullset唔使買!!用金錢行動證明ra塑膠飛機係垃圾!!咁你都又冇係手又冇試過的專業性的評論!!咁你好pro囉!!如果你係有個set塑膠飛機!!你又set得咁好!咪post影埋相上嚟教吓D兄弟點set囉!!

引用:
原帖由 hermanht 於 5-4-2009 12:33 發表

吓? 咩你冇睇#381 PS 最後果句咩? 要專業? 專業ge野唔係免費ga wow, 我冇full set係手, 所以你有見我講full set咩? 咪就係381 last果句囉~ 我一直都係講NPAS同白色飛機+建議點裝同經驗分享wow. 我唔係出pa ...
咪就係話你又無個件parts!!又冇試過!!又要好似大師傅咁吋人囉!乜原來你自己唔知

引用:
原帖由 lololo 於 12-4-2009 18:39 發表
我真係好想爆粗,
早兩日先整完,隻西手匣今日又溜氣....

當我買到副廠匣時,我一定拎個10磅hammer扑Q爆隻西手匣發sit下
隻匣唔用個時你冇充翻小小氣先存起咩

引用:
原帖由 hermanht 於 13-4-2009 13:26 發表

then 試下扭佢出來, 落水喉膠布之後上番佢, 都係漏的話我諗你要換氣咀
試試乜都唔用!去車仔鋪買支孖星牙膏狀矽油!拆晒出嚟所有oring塗矽油上翻試試!

我都試過漏氣!我老友咁教我ok左!整完可能有小小漏!充滿氣擺一日唔再漏!而家d匣充滿氣先存起佢一路冇漏氣!

發新話題