20 12
發新話題

(+貼相)WESTER’S GAME戰後吹水

引用:
原帖由 Zielfernrohr 於 26-7-2009 20:47 發表

神係刀槍不入既!
你ED受引力束搏既人類
唔係呀...我ful死佢一次
同我想知...邊個咁勁同時爆我2邊吉甩底
注:本人係g36有狼頭標志枝槍好多野果一個..
人地今日著吊帶

槍勁唔勁 係睇下同個人夾唔夾姐- -+

引用:
原帖由 阿堅 於 26-7-2009 20:49 發表

咁又係....
頭先打打下有人話見到X神,之後拍左佢幾槍,縮返底當冇事,,,,
能量罩...有咩好驚

引用:
原帖由 Zielfernrohr 於 26-7-2009 20:51 發表

牛仔褲

i am back

今日都多人見血

部測速機令人難忘

引用:
原帖由 kimkileo 於 27-7-2009 02:25 發表

你地又話打合法火力既.....
有人唔理家ma 加上部測速機

引用:
原帖由 kimkileo 於 27-7-2009 02:29 發表

早知帶埋我的架生黎啦......
死神用槍

D相唔係我

有一種精神叫同歸於盡同唔識死
英雄o的代價係2面吉甩底同周身傷.

最後都射佢2槍..一起去見死神啦..哈哈哈

要求呀公派章大家一人一個

引用:
原帖由 TOM仔 於 27-7-2009 20:01 發表
金弓電其實係咩
請C兄指教
自已友..我就係成日著吊帶果一個..

吊帶才是王道..跑得快才不怕子彈

引用:
原帖由 於 27-7-2009 20:12 發表

好似係咁 我就更加知道 長袖衫的重要
曬傷了

有下一次...cqb火力要2面以下

同X神game希望可以新加規矩..
敵方舉槍叫知錯..
可以去我軍後方重新開始..成為我方步兵..
x神唔得

20 12
發新話題