發新話題

2號波箱選擇

2號波箱選擇

個馬記波箱不幸的頭尾分家了
system 個個都話係最好,不過貴貴地又唔係太舍得
ka 8mm都係$340好似好吸引
又冇咩聽過有大問題,唔知有冇師兄指點下呢?
又有冇咩好介紹呢?

用係m4上面,依家係馬記膠身,不過未來會轉用hurricane金身,又唔知邊隻可以什小d呢
打2面20rof左右,

引用:
原帖由 (=_=) 於 16-6-2008 12:19 發表
其實marui原裝,換番小小parts都唔錯!!
systema我都有用,妁梗係good啦(除咗條天梯)
我都知馬記好用,不過買過個馬記都要$250,咁不如比多小小換個啤令波箱覺得值d丫嗎
引用:
原帖由 101653 於 16-6-2008 13:14 發表
http://www.civiliangunner.com/cgf/viewthread.php?tid=22080

我自己就有咁既情況...
係唔係越黎越差我就唔知了...
咁我都係買system 算了

引用:
原帖由 westdog 於 16-6-2008 14:39 發表

俾多少少買個好d去用啦~
你都咁講,我唯有再過多幾個月先買骨,一直用你果條啦

引用:
原帖由 westdog 於 16-6-2008 14:55 發表

都係唔好理個波箱住~攪左d外觀野先啦~
咁就要買左金身先啦

嗚嗚嗚~~~我一早都話唔玩m4架啦

過幾日post相

引用:
原帖由 westdog 於 18-6-2008 03:30 發表
我一早post左lu~
http://www.civiliangunner.com/cg ... age%3D1&page=29
係422#
買左S記,夾第一齒真係好好SET,不過發現電組就死=.,="下次又要買野.......

已經完成了,但我冇左部相機

用電話影住先

回復 17# 的帖子

係sr-15 16"
目標係切呢枝

不過仲差個金身,因為個身依家寫住sr-16 m4

引用:
原帖由 westdog 於 20-6-2008 09:41 發表

呢支野論真槍就兩者都不是,但論技術層面又可以話兩者皆是~
這是騎士廠的SR...15 or 16 呢~定話叫SR-15/16 唔玩唔舒服~
你你你.......做咩會呢個時間上到黎架!?
你冇返工

咁多野講,你比錢我換埋個金身佢lor

發新話題