27 12
發新話題

BANDAI MACROSS F 商品

咩價位?

引用:
原帖由 ACYY 於 3-9-2008 14:06 發表

都冇14, 17 同22 既
sv-51都冇
唔係大路主角機,驚出左冇人買,返唔到本掛

不過佢都有晒我鐘意果幾部
vf-0, vf-1, vf-19, vf-25, vf-27

香港幾時有得賣

我等隊長機的武裝版

引用:
原帖由 d.s 於 14-10-2008 23:02 發表
1/60 DX合金 NEWS
公主及隊長機
12600日元 12月下旬發售予定

Super Pack 獨立推出,11月下旬 online接受予訂
我想要1/72模形Super Pack

引用:
原帖由 d.s 於 14-10-2008 23:02 發表
1/60 DX合金 NEWS
公主及隊長機
12600日元 12月下旬發售予定

Super Pack 獨立推出,11月下旬 online接受予訂
我想要唔係公主用開果個super pack,係叔叔果個好多飛彈的amoured pack

大家未買到o既不如睇下呢個
http://tw.myblog.yahoo.com/obscurance/archive?l=f&id=11

開始忍唔到手想買o既時候,度度都賣到38x以上
邊度仲有賣緊2字頭

岩岩發現............

1/72 Macross F VF-25S Japan Hobby show 2008 event 限定

沉日見到隊長機340

信和有隊長機298

今日係信和3/f見到隊長機$268,忍唔住出手了
希望會出amoured pack

可以開工啦~
不過唔知邊部機用邊張水貼好

引用:
原帖由 d.s 於 3-3-2009 00:18 發表

無煩惱!
S用蘭卡
F用雪露
再買F Super Pack版砌原色
再買S Full Armor版砌原色
搞掂!!
我都想S會出 Full Armor
依家有d想買多部F Super Pack
2張都貼晒f
s用原色
因為s係灰色,好似親2張都唔多好睇

SUPER PACK 要換件先裝到,ja係砌o既時候就要決定用咩樣
http://www.1999.co.jp/10082660

咁我隻vf-25s ja係要等到出左amoured pack先可以砌

引用:
原帖由 attacker2006 於 7-3-2009 02:15 發表

請問師兄買vf-25F加Sheryl水貼用了多少錢?
25f係朋友買左唔想砌,平賣比我的
水貼上網bid

27 12
發新話題