發新話題

O記MICRO 4/3 6月15日發表!?

等多2個星期就知真定假

引用:
原帖由 HunterX 於 3-6-2009 17:19 發表
好難等......
咁入部4/3止下痕先啦

引用:
原帖由 adrianyahk 於 3-6-2009 21:25 發表

G-1....
GH-1啦

OLYMPUS MICRO 4/3單鏡DC全球率先體驗日

OLYMPUS將於6月16日全球同步推出最新革命性產品 ─ OLYMPUS首部MICRO 4/3單鏡DC。
為答謝CLUB OLYMPUS會員對OLYMPUS的支持,我們會於同日6月16日(星期二)假香港

逸東酒店明珠廳舉行舉行《MICRO 4/3單鏡DC全球率先體驗日》,讓CLUB OLYMPUS會員

可全球率先零距離接觸MICRO 4/3單鏡DC,親身體驗機身輕巧得像DC,卻擁有DSLR影像質

素的革命設計。

OLYMPUS MICRO 4/3單鏡DC全球率先體驗日詳情如下:

日 期︰6月16日(星期二)

地 點:九龍彌敦道380號逸東酒店2樓明珠廳

活動內容 : 全球首部OLYMPUS MICRO 4/3單鏡DC介紹及展示
                     全球率先供會員試拍
                     模特兒以供參加者拍攝

http://www.olympus.com.hk/olympus/tc/events/current_event/detail.html?int_id=1053&type=events_new

我報左B

其實登記做會員,個機身no可以老作

要等佢回覆,唔一定有得去

如果唔係供緊枝鏡.我可能會一出即買

都冇左返光鏡,有都係EVF

咁一換鏡咪要換埋個rangefinder

我都係8-9~

引用:
原帖由 adrianyahk 於 9-6-2009 12:01 發表

到時見啦~~
到時有冇野可以相認

我應該會係"C文"lock因為返工,
會拎埋自部520同枝12-60去,如果佢有接環可以比我試就好啦

引用:
原帖由 adrianyahk 於 10-6-2009 02:19 發表

啊....點解有人支鏡變左12-60既?
邊度邊度??點解我唔明你講咩o既??

發新話題