發新話題

SD Gundam Online 專區

回覆 192# 的帖子

我想解...
不過我呢個星期都唔會咁早返到屋企

引用:
原帖由 小雲雲 於 14-8-2009 10:52 發表
由於咋晚連線出現問題,我知道昨晚.有cgf會員pm同msn我一齊打任,我唔知咩事斷左幾次線
冇理到你地叫我,所以係度sorry先
我沈晚同你片緊果時都收到積夫師兄搵我幫手做任務,唔係你話有人搵你我都唔睇,到我睇o既時候,已經off左

積夫兄,sorry

cgf名稱 : game名稱

路比 : 路比
小雲雲 : 小雲子
Westdog : Westdog
MKL04438 : MK
飛哥仔 : 飛哥仔
samxsum : Samxsum
FPKHG : 齊格飛
ACYY : Pigken
sunny2014 : 熱血鐵球
小安哥 : 小安哥

Dennis.C : 綠哈囉
冥亞帝.劍 : 黑亞帝劍
XDD12348 : 德軍隆美爾
Hkpolice-psu : 小朋友齊假膠
積夫 : 積夫
suileung : 爆seed啦
bonwin : 新阿寶尼爾
attacker2006 : 相良宗介ARX
里安 : am1678
仔仔 : 維吉爾.li

playboy : playboyK
阿芝 : 小肥芝
EF66-1192 : 搖控貨櫃車e達人
Zielfernrohr : KFOR

報到請自行copy以上名單,係下面加自己個名回post

想抽部C機黎合野,點知比左部自護我

引用:
原帖由 飛哥仔 於 18-8-2009 23:45 發表

會唔會其他機幫手射? 我部炮西成日都幫其他拳機手射, 一般對手都可以係他揮完劍前打爆喎....(而且比豆射唔覺眼)
我同意

引用:
原帖由 小雲雲 於 19-8-2009 14:26 發表
終於都出40號,v高達......ar係正義
正義唔係s機咩?

睇黎係呢部

附件

SAVIOUR GUNDAM.jpg (72.49 KB)

19-8-2009 15:34

SAVIOUR GUNDAM.jpg

cgf名稱 : game名稱

路比 : 路比
小雲雲 : 小雲子
Westdog : Westdog
MKL04438 : MK
飛哥仔 : 飛哥仔
samxsum : Samxsum
FPKHG : 齊格飛
ACYY : Pigken
sunny2014 : 熱血鐵球
小安哥 : 小安哥

Dennis.C : 綠哈囉
冥亞帝.劍 : 黑亞帝劍
XDD12348 : 德軍隆美爾
Hkpolice-psu : 小朋友齊假膠
積夫 : 積夫
suileung : 爆seed啦
bonwin : 新阿寶尼爾
attacker2006 : 相良宗介ARX
里安 : am1678
仔仔 : 維吉爾.li

playboy : playboyK
阿芝 : 小肥芝
EF66-1192 : 搖控貨櫃車e達人
Zielfernrohr : KFOR
falken_1213 : FaLKeN

falken_1213 : USMC

報到請自行copy以上名單,係下面加自己個名回post

引用:
原帖由 bonwin 於 21-8-2009 02:44 發表
黑色系列 (藏青)

目標係慢慢咁多頁全部油o西去

港幣黨

呢個星期雙經又上唔到

引用:
原帖由 suileung 於 21-8-2009 15:07 發表

點解
有野做唔係屋企咪冇得升lor

岩岩打左2個幾鐘,0經驗

引用:
原帖由 XDD12348 於 24-8-2009 10:42 發表

78始終係第一代

不過我既愛機GP-03俾人改到咁廢既
係呢隻game入面,剪機都係比較上難發圍,戰場角色主要都係支援拳機,保護包機

單獨行冇好處,要去打包機,你又過唔到前面班拳機,不過如果同隊友夾得好,係中後方汁雞都幾好用,
百式係一部好正o既剪機,2-3武輪流用,好快就可以放晒對方血

引用:
原帖由 XDD12348 於 24-8-2009 12:57 發表

個人認為百式真係好正,甚至對付拳機都唔錯(當然不是互斬- -),所以我都合左部
我好想快d知劍裝百式會係點

《SD高達》公會系統曝光      

8月11日更新後,天意高達已經在《SD高達Online》四處遊行,而9月更新日期又尚未確實前,又會有什麼攪作呢?即將隆重登場的就是各公會夢寐以求的「公會系統」與及公會戰事。

公會系統已經進入最後的測試階段,在未推出前先讓各位一睹「公會系統」頁面的最新面貌。

引用:
原帖由 小雲雲 於 24-8-2009 21:10 發表

有冇人想做會長??
我推舉 小雲雲

發新話題