發新話題

SD Gundam Online 專區3 <<機動舞鬥傳>>

@@"冇左個post

http://gdclan.hk.9you.com/1-civiliangundam

已經批晒大家

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 8-11-2009 23:54 發表
個公會搞成點?/
我想比個會長你做

引用:
原帖由 zachary 於 9-11-2009 14:53 發表
話時話....d設計圖同d機點合點合果d有冇人知....
如我想要blue destiny我應該點...?
當你有左張圖,就可以去"我的房間"入面按"合成設計圖",入到去就會見到你張圖架啦

kick你張圖一下,之後按"選擇設計圖",就會出現合機畫面

之後張需要o既機拉入去下面幾個方格,注意: (用黎合機的"材料"唔可以係出擊中或在戰艦中)

最後,接一下"合成"

引用:
原帖由 bonzonie 於 9-11-2009 14:38 發表

有無幹事做下

書記都好
早知叫你去開公會啦

引用:
原帖由 EF66-1192 於 9-11-2009 17:58 發表
入會申請 XD

我係  CGF   EF66-1192       呀
     GAME   搖控貨櫃車e達人
咁你都要入去申請我先有得批架

引用:
原帖由 小雲雲 於 9-11-2009 23:10 發表
原來我升左職
我今日都升左

引用:
原帖由 仔仔 於 10-11-2009 12:10 發表
合到fa zz了......哈哈
@O@抽到圖,快D post黎睇下

《SD高達》11月桃園結義!   

來到「三國群英傳」,當然就不能缺少了三位翔之國主角「劉備高達」、「關羽高達」及「張飛高達」,究竟劉關張三兄弟可以改變《SD高達Online》的局勢呢!

劉關張「拳」傾天下

古代當然沒有什麼洋槍大砲,更沒有米迦粒子技術!所以「劉備高達」、「關羽高達」及「張飛高達」沿用刀刀劍劍,以內功擊出一道道「劍氣」作中距離殺敵。三部機體都以歷史上蜀國名將為藍本,配合不同造型的SD機動戰士樣式設定,必殺技以超帥名字命名:劉備-「星龍斬」;關羽-「鬼牙百烈擊」;張飛-「爆裂大雷蛇」。想感受非一般的「拳機」及一系列三國格鬥技!?想體驗什麼是劍氣?就別錯過11月17日「三國英傑傳」了。

引用:
原帖由 小雲雲 於 13-11-2009 09:49 發表
今日既公會戰,各位ching加油丫
有冇人今晚11點半後都會online??

由於為了夠人數打公會戰,我加入了2名不是cgf的朋友入公會

發新話題