發新話題

SD Gundam Online 專區

一直都只係同朋友玩都入對戰,唔知出面o既世界已經變成點

引用:
原帖由 小雲雲 於 27-8-2009 15:24 發表
抄哂佢地id,影哂佢地相.......之後post上各大論壇........
通左更之後咪開過個a/c lor
要9遊做野先解決到問題

cgf名稱 : game名稱

路比 : 路比
小雲雲 : 小雲子
Westdog : Westdog
MKL04438 : MK
飛哥仔 : 飛哥仔
samxsum : Samxsum
FPKHG : 齊格飛
ACYY : Pigken
sunny2014 : 熱血鐵球
小安哥 : 小安哥

Dennis.C : 綠哈囉
冥亞帝.劍 : 黑亞帝劍
XDD12348 : 德軍隆美爾
Hkpolice-psu : 小朋友齊假膠
積夫 : 積夫
suileung : 爆seed啦
bonwin : 新阿寶尼爾
attacker2006 : 相良宗介ARX
里安 : am1678
仔仔 : 維吉爾.li

playboy : playboyK
阿芝 : 小肥芝
EF66-1192 : 搖控貨櫃車e達人
Zielfernrohr : KFOR
falken_1213 : FaLKeN

falken_1213 : USMC
5210 : jack01

報到請自行copy以上名單,係下面加自己個名回post

http://news.hk.9you.com/article/gundam/readnews1.php?artid=1690

《SD高達》本週六日Double獎賞    

暑假即將結束,最後一次暑假「Double經驗•Double G幣」時間將會於8月29日及30日晚上8-10啟動。9月1日也會結束為期三週的「炎夏獎上賞」的最後一期派發。大家切記把握機會。

另外9月更新除之前透露的「飛翼高達零式改」及「多魯基斯III」外,亦會推出萬眾矚目的兩個新系統,機體更會有其他大驚喜,讓你一口氣強機入手,要升級機體等合機的玩家就要留意及別錯過「Double經驗•Double G幣」時段了。

JA係話9月都會有雙經時間

唔知今日會唔會有更新

引用:
原帖由 小雲雲 於 1-9-2009 09:45 發表
如果有更新咁係咪要買點??
好明顯一出wing你就變港幣黨啦
你唔洗返工咩?

唔怪得沈晚唔見你

引用:
原帖由 小雲雲 於 2-9-2009 10:39 發表

我返朝早11點
琴晚我去左醫院,麻麻返左去天家啦
R.I.P

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 2-9-2009 16:11 發表
經過左8萬朱幣都抽唔中易熄,我嬲黝地走去合,終於合到喇!真係唔錯!
z...推進太快行完,變左ma都一樣,好多b機都飛得遠過佢
劍z同佢差天共地

引用:
原帖由 suileung 於 2-9-2009 22:13 發表
8月11日天意弄人令「天意扭蛋機」及「天意高達」降落至《SD高達Online》,而在一連串活動後,多達3百多架「天意高達」進駐了亞古哲斯。9月更新臨近,日期需未有確實,但預定於中旬時間更新,新版本將會有大家期待已久 ...
又要買點啦

引用:
原帖由 小雲雲 於 3-9-2009 10:10 發表

今晚一齊去買啦,仲有部第4部s機......唔知係咩
希望係god gundam or 正義

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 3-9-2009 13:21 發表

無計

不過我覺得呢隻GAME係差左一樣野, 就係無得將物品自由地買賣, 一味打打打, 好似悶左D
係啦,有想時抽新c,佢就比左新a你,不過你又唔係太想要,掉又可惜,唔掉又晒位,冇得賣真係有d...

呢個月次次一玩完就用晒G幣黎抽AR重高,終於比我抽到啦

附件

4-9-2009 02:00

好多ar機都好用過as機

成個星期冇玩啦 好死忙呀

幾時更新,出新機?

發新話題