發新話題

SD Gundam Online 專區4 <<三國群英傳>>

可唔可以加埋公會頁面係頭post

打公會戰的話,一定要有人用B,C機,因為1隊最多只係可以用13 coin

我見最多人用係SACC/SBBC

引用:
原帖由 zachary 於 15-11-2009 12:20 發表
有呀,,,
我係zachary: zacharyw

仲有一個朋友仔話入會...不過好似未批...
叫sammotam
不如叫佢上左黎報到,我見到佢申請,不過係cgf一個post都冇,所以......

已經批左

引用:
原帖由 蕉皮 於 15-11-2009 23:04 發表
話時話..........公會會徽有無得改 而加個個好唔得
比錢咪有lor,佢冇咩幾多個係得=.,="

我等佢可以比我upload會徵先搞

冇新圖

引用:
原帖由 westdog 於 17-11-2009 14:52 發表

咁咪可以回下氣囉~~~
三國傳好野~幾部B機一次update~~~
我升晒機就係等佢出圖
果幾部B機咪又係要用錢買

原來今日有雙經=.,="
1800-2200

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 24-11-2009 15:30 發表

點解?
又黎抽籤

引用:
原帖由 小雲雲 於 6-12-2009 23:07 發表
《SD高達》12月中轟、機駕參上   

在劉備、關羽、張飛陪伴大家經過11月的「三國英傑傳」之後,相信大家對「拳」機認識更多了吧。但這並不讓翔國專美,12月兩名君主及1名大將即將登場,夏侯惇、曹操為機駕之國 ...
09年內出到40號機原來係咁出

引用:
原帖由 westdog 於 10-12-2009 22:46 發表

me too~~~~~~
我就差唔多一個月冇online

引用:
原帖由 小雲雲 於 15-12-2009 00:38 發表
《SD高達》明天更新內容大放送   

好緊張好緊張,明天上午十時至下午四時《SD高達Online》將會進入「影子方程式」的全新版本,全新版本配合全新活動及全新內容,令整個機動世界熾熱起來!!

更新內容包括: ...
《SD高達》維護延遲開放   

親愛的機師們:

由於在更新期間,系統出現突發性意外,導致遊戲未能於四時開放,技術人員現在檢查及搶修中。

不便之處,敬請原諒!

本週六日將會加開雙倍G幣及機體經驗時間,敬請留意。

《SD高達Online》營運基地示

發新話題