發新話題

[Marui] 馬記新GBB系統介紹

over designed sxit
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

槍街預定價@**)
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

416D?可資源回收次世代部分件
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 Dave 於 5-11-2015 09:37 發表

u mean 416 c? .. 其實都係幾受歡迎的款,但請疊埋心水玩peq 電盒,
果個電池匣真係奇過出奇旦,如果佢仍然係保留到8x 粒彈內置電,其實可接受。
但佢30 粒... 應該同新次元同一命運的設計。

然而撇除出奇蛋匣 ...

this
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

magazine 4980yen
可能200中港紙有交易...
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

我支king arms 玩左4年得返個身係原裝
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

Scar L 可流用box....
當年我們出GBB一樣好大回響架,從鬼火黃銅管昇龍拳爆炸匣一路走到現在,
設計有改進 不過料一樣是䉀渣。
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 dickyan28 於 18-11-2015 13:00 發表

不知是否眼花? 片中2:30是前骨可搖動還是整個前段可搖動?
我見到槍又搖鏡又搖人又搖
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 gainax 於 18-11-2015 21:18 發表

馬記係特登又做返分體前節架,真數個D太陽環係計磅數擰落去真槍仲會打印個章,係實到正常好難用板手拆到,馬記咁做肯定係留返比補品廠出全鋼全鋁一體前節
禾既意思係睇野就唔巧先入為主,
個架仔成個人都fing, 我就睇唔清楚喇。

每個人心入面都有把尺,
marui都係兩千尾貨仔玩具,井井咁「像真」個身中間都有條Kai邊個身又呃坪,方仗牌又唔係真係無L敵,VFC開頭D M4都係產業廢棄物(垃圾匣/fire pin house etc.)我看咁多video Marui out of the box performance 都ok 又打到30m,咪可以一戰law,so what?

群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

發新話題