發新話題

我們牌D槍咁出名易爛, 其實係爛邊部分呢 ?

引用:
原帖由 walther 於 30-10-2017 22:44 發表
其實有樣嘢唔知有幾多人知,估計係全世界最貴既全鋼氣槍品牌 FPR, 佢地有幾枝槍既內件(即飛機座, hop up 座,司牙,fire pin 等)係全部用 WE 同款槍既亞鉛件。
一個鋼字俘虜萬千人心
買左返去冇得upgrade少左份樂趣ma

不過我認為有某D款係做得好好的
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 2slow 於 31-10-2017 10:07 發表
可能佢地唔係咁諗, 好多鋼槍友都係買返去儲... 唔打唔會壞
鋼鋼好 震到我手腕受傷 耳鳴 哇奧!
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 Dave 於 31-10-2017 10:21 發表

好危險架...手痛耳鳴已經少事,有d 人聲稱會打到骨頭勞損,亦有poster 貼出打gxb 會肩膀紅腫滲血,仲勁過真鐵
真鐵garand冇癡實膀頭打都冇咁傷
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 marco91919 於 31-10-2017 11:11 發表
早幾年去軍軍軍試槍 唔記得咩槍款 淨係知二戰槍
試一箱10枝 5枝單發變連發
有一枝一插匣就直接自動開槍連發 打到周圍都係

個陣之前無買WE 之後唔會買WE
((雖則聽閒MP5 G36都好掂 遲下G3又係佢獨家))

都係個 ...
我都想乃.....G3
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 walther 於 31-10-2017 09:58 發表

我有佢枝 1911 V12, 以小弟既標準,佢D鋼槍既做工可以話係完美, 但佢都要控制成本, 1911 有現成既內部鋼件,佢都用嗮. 但其他槍好似 P226 咁就用咗 WE 既亞鉛內件. 我問佢點解唔用馬記,坊間補品較多,佢話 ...
話說井1911臺灣跳樓中, any news?
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

發新話題