發新話題

好好一贴以被烂仔们搅和

基本所有品牌M4 GBB 後定都有一定先天問題~ 如果你懂就不用來問啊.軍火X 又開一個post 這邊又開一個

引用:
原帖由 qk1x 於 26-3-2016 18:00 發表

两边都问问 答案更多些,  不问怎知道, 讨论即论坛.
有人推薦你玩marui m4 gbb 我沒意見,如果你是新手第一把當然選marui 原敷彈道夠好基本上你不用再調.marui m4 gbb 且鋁合金身表面處理為cerakote我相信這個是最大原因.

引用:
原帖由 FunggI 於 26-3-2016 19:25 發表

老實說我WE M4打左3年幾都未有呢個問題...
後定泥講你直接拍網球拍緊係會磨損啦. 你直接拉拉柄當然冇咁大損耗.

引用:
原帖由 qk1x 於 26-3-2016 18:00 發表

两边都问问 答案更多些,  不问怎知道, 讨论即论坛.
我就是討厭這種問題~
多開post其實沒問題,但你會在各討論區開post 又不會在各討論區爬文.如同廢人,這裡是討論區但性質是大家切磋討論.
如果要討論拜託你先爬文有不了解再討論吧~ 起碼給我們知道你不是飯來張口

引用:
原帖由 qk1x 於 27-3-2016 02:18 發表

兄台这话就说错喽, 曾几何时繁体字成了HK的文化啦?  如果说不认识简体字可以理解, 但请注意繁体字的发源地是哪里不要忘记, ...
你對我們香港不了解~ 我都可以跟你講口語---->呢D係HK文化啦掛,大前提你要聽得明.不過用簡體教D用繁體既人繁體發源地係邊我都第一次聽
我相信loveless師兄都只係想教下你姐.想你用番繁體~ 唔好以為自己好勁.你係泥學野嫁炸~ 唔鐘意聽就插,鐘意就認同取暖
我就純粹唔鐘意人唔爬文.好多師兄都唔鐘意.佢地唔係度留言姐

引用:
原帖由 rho837 於 28-3-2016 01:40 發表
唉! 師兄們!一見到呢類POST! 算把啦! 叫佢買支Marui GBBR就收得工了! 無謂再講下去.......
佢自己3樓 又要否定人推介MARUI 比佢. 其實我都費事係度講落去~
不過佢自己本身有問題大言不慚先比人插到上天花板.

然而我只係見到J.J係咁爆粗~ 都唔識反省下....

回覆 76# 的帖子

樓主以為 全世界既人冇人話佢係得果一兩個話佢. 佢反而覺得果一兩個係有問題~
到全世界都話佢既時候~ 佢仲可以堅持自己冇問題
我真係唔明~有人肯指出佢既錯處佢仲要話番人.

不知悔改~
真係冇得救

引用:
原帖由 geoprotex 於 31-3-2016 16:52 發表
眾神們o既成仙之路都有相同pattern
(1)出post問一d稍為用common sence諗過都唔會問o既問題
(2)討論中途被其他師兄指出錯處就立刻玻璃心粉碎
(3)以受害者身份自居繼續FF眾人皆醉我獨醒
神類為什麼總要犯同樣的錯. ...
師兄.中肯到爆

發新話題