發新話題

請教....國狗hk416....

請教....國狗hk416....

我想知dboy hk416.....
射程有幾遠.....??(我要來打大場...)
枝dboy hk416同裝埋枝普通紅點total要大約幾錢??(因為我住天水圍一出就想買....sorry..)
only  dboy hk416 9成新2手幾錢先合理le??
買個陣要注意d咩...??
有咩配件要買??
唔該ching...

引用:
原帖由 skydogdog 於 16-5-2009 22:02 發表
好似話底中力...直情落唔到場
換條m100彈弓o唔ok??

引用:
原帖由 側衛 於 16-5-2009 22:15 發表
射程有幾遠------大約一般10m-15m(有效射程)
枝dboy hk416同裝埋枝普通紅點total要大約幾錢??----咩紅點先? 552? 551? aimpoint款?同你想在where買 hk416同紅點先?
only  dboy hk416 9成新2手幾錢先合理le??------ ...
姐係同mp5差5多今遠??

有咩槍可以打大場呀??

引用:
原帖由 亞爾多 於 16-5-2009 22:19 發表

大場有幾大先
你又打咩位先
我想(你)埋一二角遠射....

hk416

引用:
原帖由 亞爾多 於 16-5-2009 22:39 發表

你都有心水啦咁仲問咩?
但係我要打大場wo....= =

但係m4都有20m以上la....

但我有mp5 la...(cyma)
so...我想buy 枝遠d ge...

引用:
原帖由 亞爾多 於 16-5-2009 23:33 發表

射程其實唔會差太遠
又唔係玩真槍
今cyma mp5-j(0.27)....可唔可以改到m4 今遠....??

引用:
原帖由 亞爾多 於 16-5-2009 23:50 發表

邊枝m4先
colt果枝就唔得喇......
一般m4....

引用:
原帖由 亞爾多 於 16-5-2009 23:55 發表

只要執得好一定無問題啦
要執d咩le...

引用:
原帖由 亞爾多 於 16-5-2009 23:55 發表

只要執得好一定無問題啦
姐係可以20m以上la...ya!!!

但係mp5 d料好似唔出la wor.....

ching 你係唔係同我buy m83a2 個個...??

發新話題