發新話題

填火藥成散槍彈 空氣槍CAM870需繳回

引用:
原帖由 2slow 於 19-10-2016 14:42 發表
佢地係用真彈試或是自己改APS的彈呢
路邊社消息係台灣警方自己改完d彈先打
如果係真,睇黎可以無限上綱
603 技術實驗中隊

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 19-10-2016 17:11 發表

等於槍王, 條友轉用鋼珠驗槍屈哥哥,
(理論上能量無變用乜珠都唔會過JJ, 但睇戲就唔博故啦, 算)

彈唔得,氣可以
603 技術實驗中隊

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 19-10-2016 17:35 發表

以台灣警察標準, 同樣係彈殼入氣, 所以有事, 只係拉定唔拉
支 Socom Gear M107 都危危地 wo
603 技術實驗中隊

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 19-10-2016 17:27 發表
我估:槍係打得響實彈,但正常裝藥同有彈杯會炸膛或打不到第二發。。。

佢覺得有問題要收繳,仲俾最多狗屎既報紙影,Load彈展示搞公關難免。。。

不過此槍黑市有價了
無論 APS定PPS 以合金身,拉多幾下都無蝕;咁都可以響到(唔係自製彈藥)而又無事真係神奇
但如果彈藥係自製,就已經係改裝ge範疇,同廠又好似無咩關系
603 技術實驗中隊

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 19-10-2016 18:04 發表

打12.7就梗死,但如果D友打吐吐就
但 Socom Gear 係台灣品牌,有d野....
603 技術實驗中隊

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 19-10-2016 21:30 發表

其實支107邉度仲有, 好似係唔係絕咗版?
Yes,已停產
603 技術實驗中隊

引用:
原帖由 jn_jona 於 19-10-2016 21:01 發表

但枝107係唔係value 係前面
開槍果時係成個殼頂上前出氣呢?
不是的,雖然無撞針,但如果用返今次台灣警方的改法,可能都唔賣得
603 技術實驗中隊

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 20-10-2016 15:12 發表

Socom Gear  D嘢真係出完唔再出, 無再版.. 又無零件, 壞咗等於死咗

我支M200爛咗hop up , 問佢無反應, 鋪又唔會入, 真係0支援,

我都想支M107, 但預咗過完手引等入棺
佢地有覆我,售後唔錯喎....
603 技術實驗中隊

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 20-10-2016 15:46 發表

呢幾年一得閒就問. 問咗好多次, 無回音,
我今日問多次
我係問生產商, socom gear 係係代理
603 技術實驗中隊

發新話題