發新話題

SD Gundam Online 專區

引用:
原帖由 路比 於 13-8-2009 15:17 發表
我本來只係要劍西,不過又抽到張炮西圖,又有部迷茫紅機係度,被迫合埋佢.
有咩c拳機係攻速快

引用:
原帖由 bonwin 於 13-8-2009 15:18 發表

icon post
又icon post

引用:
原帖由 路比 於 13-8-2009 16:12 發表
發現好多人都鐘意合左明鏡閃光之後油返做原色
幾時出神高達

引用:
原帖由 路比 於 13-8-2009 16:30 發表

有人話下次大更新o既新機會係神高達同wing(ew)
因為上次更新前就遊戲loading畫面係天意,更新後就係....
下次大更新都唔知幾時 最好係9月更新

引用:
原帖由 路比 於 13-8-2009 16:30 發表

有人話下次大更新o既新機會係神高達同wing(ew)
因為上次更新前就遊戲loading畫面係天意,更新後就係....
下次大更新都唔知幾時 最好係9月更新

個尋找自由大行動d圖太大 ,yahoo send唔到,有咩方法整到d圖既容量細d

抽到突擊啦

係唔係係香港玩唔到台灣ser?

之前玩慣左閃電,依嫁唔玩慣突擊,好辛苦

《SD高達》打字無障礙                                   09/08/18

玩網上遊戲當然想與人好好溝通,但若果輸入法出現問題,令到打一句說話要按無數次「backspace」的話,相信玩家們就不太願意說話了。

8月18日更新後香港版《SD高達Online》成為首個中文版本解決中文輸入法字根殘漏的問題。往後在香港版大家就可以暢所欲言,不用再因為要按「backspace」而不和別人溝通。

太好啦

引用:
原帖由 飛哥仔 於 18-8-2009 20:42 發表

而家有D咩CHEAT哦? 必中?
無限氣

港版有冇得終極強化

引用:
原帖由 bonwin 於 20-8-2009 00:00 發表
入到bug 區la
上左天花

人地打唔打到你

引用:
原帖由 小雲雲 於 20-8-2009 18:05 發表
救世主高達

技能1
相轉移裝甲
對實彈系武器的防禦力上升

技能2
http:/ ...
好屈下

《SD高達》尋找自由大行動終極抽獎   

經過一星期的活動收集...一連串的郵箱檢查...終於到了最後階段,超過1萬3千封電郵,一一陸續發出兌獎序號,在這一兩天內,各位有參加到「尋找自由大行動」的玩家們就可以收到非常珍貴的兌獎序號。

得到序號後就可以到GO禮品頁面兌換,獎品包括「天意高達設計圖」、1萬至10萬等等G幣及其他實用戰鬥道具。記得留意自己的電郵信箱喇!

GO禮品兌換平台:http://prize.gameone.com/index.php?id=47&page=1

點解我冇嫁

發新話題