41 123
發新話題

高達00第二季專區

人妻版超兵都唔錯啦

王留美,幾年冇見,你樣衰左好多,而且仲縮左水....

某AEU指揮官好大...超兵都大左好多...

我比較中意部三核!

所以貧窮皇女其實係外星間諜?

處女座會同剎那一齊開00?

引用:
原帖由 adrianyahk 於 17-10-2008 22:12 發表

都岩岩地呀.....anigi(大哥)lock-on上鋪死埋...而家新Lock-on係金毛... 三姐妹...都搵到兩個呀!
LOCKOFF既姐妹
粉紅,新技師女兒,皇小姐?

咁....絕望係邊個?技師(人妖)定YOKO(中意已死既"大哥",再轉為"金毛" ) ?

引用:
原帖由 5210 於 17-10-2008 22:58 發表
係咪逄星期五先可以download~??
逄星期日晚,9PM之後會有字幕版出
邊度搵就唔講得,自己搵啦!

皇小姐係唔係ruru上身?佢個作戰計劃咁重ruru味既?

新人物,Mr.處女座

提利亞好萌!!

引用:
原帖由 101653 於 16-11-2008 23:50 發表
6分2X秒 - 6分3X秒呢段時間....

本來整緊相機帶....
忽然我聽到幾聲呻吟....跟住望埋個mon度....見到佢兩個玩緊騎乘位....
你呢d人都唔係睇既

引用:
原帖由 westdog 於 27-11-2008 10:44 發表
都幾好阿~咁先可以同個藍髮痴漢鬥~

p.s.我好憎嗰個藍髮痴漢~
成套gundam都冇人藍色頭髮喎....

引用:
原帖由 101653 於 30-11-2008 19:36 發表
天人由海底比人包....走上天空之後....比空中部隊包....再上大氣層之後....避過左支絕望炮....再有支艦隊走埋黎....打埋支艦隊....
絕望砲係絕望先生專用,其他人既砲都唔叫得絕望砲
佢地冇避過果砲,果砲係為左令天人隻艦改變上升方向3度,等佢地上到去太空既埋伏部隊度

另外,用三言兩語講出故事劇情進展,又唔係惡搞,又冇感想,有何意義?

仲有,你個頭像詳細希望...

新飛機仔出場,唔知可以威幾耐?(話說處女座部GN Flag都改左幾個星期,但威得果唔夠2分鐘)

某工程師又老點人了!

仲話果個唔係浮游盾?

引用:
原帖由 adrianyahk 於 11-1-2009 23:08 發表

唔得wor....Masamuro好有型wor!勁有日式戰甲feel!
唔通公主的存在價值就係......歌姬!? 用歌聲呼喚和平!?
作業妨害BGM

41 123
發新話題