發新話題

高達00第二季專區

引用:
原帖由 HunterX 於 12-1-2009 03:38 發表

無辦法, 2點先返到屋企~~

新OP正呀... 粉紅頭...
OP重點:

引用:
原帖由 HunterX 於 14-1-2009 02:05 發表
2個post都俾人食左?!
時光倒流左一日到

咪唔記得mr.冇事做當年用flag打贏過gundam

引用:
原帖由 zeta 於 1-2-2009 22:24 發表

你呀!
咪爆哂d劇情出黎啦!

以後一日未睇新一集都唔上得呢個post....
我一早已經係咁,睇完先上網睇POST...

熊叔未死,下集就會走個面具熊出黎,叫MR.父嫁道

引用:
原帖由 zeta 於 5-2-2009 22:03 發表

有人幫你搞掂左
見佢比人BAN好心涼...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 5-2-2009 22:07 發表
笨蛋的一百五十六種浪漫主義

好值得睇下
K島實況版其實耐唔耐都有人會講,不過D人唔理

我反而係覺得編劇太格硬制做誤會
現實既話的確會有呢D誤會,但現實唔會比不同陣營MS互相對話,殺左都唔會知對方係邊個

可以對話時,熊叔唔係不停叫"等等!...等等!",而直接解釋既話就好大機會避免到誤會

果兩個白痴!!
一個VEDA一個GUNDAM,笑死我!

剎那叫沙子"去見佢"果下好似傳銷

王留美未必死
呢D小爆炸好難炸得死有樣有名既人~!

引用:
原帖由 HunterX 於 16-2-2009 01:05 發表
其實釘宮扮EVA放偽GN粒子, 除左懶型仲有咩用???
唔係扮EVA,係扮灼眼的夏娜(都係釘宮)
果招叫"天破壤碎"(大誤
炎髮灼眼的GUNDAM必殺技(再誤
效果係"封絕"(無誤

引用:
原帖由 USMC全球鷹 於 22-2-2009 21:15 發表
可悲的一集,變革者和人類真的不能共存..............................
仲有從今集可見紅GN粒子係萬惡的................
令人類身体細胞受損
令人類變成好似變革者有腦量子波,從而比變革者操控思 ...
令人類變innovator唔係紅粒子既影響,係呀寶比左d約614食

好耐冇見啦!可樂!!

引用:
原帖由 仔仔 於 8-3-2009 22:33 發表
我最喜愛既密瓜頭中槍....
下集出現返話:你殺左一個我,仲有千千萬萬既我!

幾廿萬架MS只係用彈幕都已經玩晒,結果變晒D低能飛彈....
一定係皇小姐發現之前選難度選extreme落去會bad end,所以呢關較返easy黎打

仲有....
天國通訊

發新話題