69 12345
發新話題

Code Geass 反逆のルルーシュ R2 專區

引用:
原帖由 101653 於 2-9-2008 16:07 發表

但係官方真係冇寫....加上佢之前真係寫zero wo....
你又比唔到係寫黎星刻果張圖我睇下....我圖就比到你睇喇....仲要係你自己post既....
一係你post比我睇囉....(禁汁相)....
一切當然係以動畫為準,官網只係補充資料,呢個係動畫討論,唔係網頁討論

引用:
原帖由 101653 於 2-9-2008 16:11 發表

咁你咁講我冇哂野講啦....
我pay得唔安樂ja....基本上都講唔掂係邊個....
我就話官方提供的資料....你就話動畫....
我有我的理由....你又有你的理由....
你係要我請我都吹你唔脹....
但係....我唔服囉....
你仲有咩理由? 而家官網有寫過扇係總司令咩?
賭既係扇係唔係總司令呢一樣野
官網証明唔到你岩
但原作(動畫)証明我岩
就咁已經足夠

星刻係唔係總司令就網上同原作唔同,但呢個唔係賭既內容,所以唔關事

引用:
原帖由 101653 於 2-9-2008 12:01 發表

至少把扇係啦....佢e家係總司令wo....
囉正權仲唔發圍??
雖則佢係kai....但kai都有個限度丫....
明知佢憎既人做左皇帝....仲會咁順灘比老老收入黎合眾國個club house玩??
一切事源都係呢個POST,你中途否認又點會計?

CODE GEASS R2呢套動畫中,到21話為止,星刻係總司令,扇唔係

等其他人講下佢地認為我同你賭乜?

你以為賭總司令邊個?你答賭之前我都冇講過總司令邊個,點會係賭呢樣?(因為我知道我講左你就唔會賭,所以先冇講)

P.S.我可以話你知,官網成日錯,信唔信由你

"黎星刻"呢條友頭頂有過總司令三隻字係開估之後我補充既,可以當我記錯,但同賭既內容冇關,影響唔到你輸賭既事實

請你就請硬,只係我想令你心服口服
不過你係咁死撐,講落去都冇意思

公道自在人心

引用:
原帖由 101653 於 2-9-2008 16:41 發表

得....完全明白....你唔洗講野....
總之下次版聚你果份我既....

ps.下次可唔可以帶多次你把刀出黎阿??
我真係想睇多次....
咩刀?邊把?

唔好離題好喎!
那!係都POST下圖,一邊講!

話說呢條友都算係人生既贏家,黃泉路上仲有兩美女雙伴

附件

2-9-2008 16:50

引用:
原帖由 101653 於 2-9-2008 16:48 發表

死撐?公道自在人心?
你咁講我又唔服wo....

你自己都話明你都冇講清楚賭咩....
我話邊個係咁又叫死撐?
呢件事我唔再講

繼續POST圖

附件

2-9-2008 16:53

引用:
原帖由 101653 於 2-9-2008 16:51 發表

果把摺刀阿....
之後你黎搵我出去金鐘食野你又話唔記得帶....之後版聚又唔記得叫你帶出黎....
都話左要POST圖落!!

我知啦,果把野係私服先帶,軍服唔帶刀(打街場比人週到就唔好)

附件

2-9-2008 16:57

繼10多年前的EVA以來,我唯一承認的神作

可能好多人接受唔到唔係happy end,沒有快感,卻有一堆遺憾(特別是扇沒死!!!)
但對我而言呢個先係神結局,ruru計劃通リ的為明天而希生

見到大肚千草果時無名火起,扇!!!!!!
見到orange去左種orange果時噴茶了

我都是魯魯派,我相信魯魯沒死!
C.C.最後的對白是對魯魯說的,所以魯魯就是那個馬伕!!!

69 12345
發新話題