發新話題

彈珠人 蛋蛋, 第六話[有揑]

彈珠人 蛋蛋, 第六話[有揑]

艦長姐姐同union"對高達調查隊"某眼鏡男係舊同學....(似乎仲被推倒了..= =+)
死小孩勁敵係舊戰友.........(似乎都快會被"推倒"了......= =+)
相親大會乎??
死小孩某鄰居開始做便當,斷背的開始

砲手玩變裝死神高達,就咁企係度玩雙槍咁惡....

號外:

艦長姐姐同旗袍大小姐 cup數對戰開始!
第一回,艦長姐姐以超deeeeeeeep v應戰而勝出!

引用:
原帖由 adrianyahk 於 10-11-2007 23:49 發表
惡魔島未出呀....
睇豬豬啦! 好多字幕組改名改埋D乜乜天使,超惡頂!

引用:
原帖由 adrianyahk 於 11-11-2007 00:30 發表

搵唔到呀...
你平時去邊度下?去貪婪啦!又快又齊!

引用:
原帖由 adrianyahk 於 11-11-2007 11:14 發表
其實...豬豬係即係叫咩..? 我見極都係漫游 ja wor..

【猪猪字幕组】
http://share.greedland.net/cache_html/36/default/DESC/1.htm

猪猪好多都有出,都係比較大型既字幕组黎,我中意佢比較跟原著,唔會亂改名

引用:
原帖由 adrianyahk 於 11-11-2007 18:10 發表

睇EMD la...只要唔理果d 力天使主天使...
接受唔到,睇到會想爆粗:x

引用:
原帖由 WAIKO01 於 12-11-2007 02:14 發表

惡魔島=EMD
個個都知啦

引用:
原帖由 adrianyahk 於 11-11-2007 18:50 發表

小弟聽的多...對d 機體自行腦內補完!
咁我都係聽,但都會見到個名嘛,見到就會想爆粗,所以豬豬好,竹刀我就睇EMD,因為豬豬冇

引用:
原帖由 WAIKO01 於 12-11-2007 02:23 發表

但佢0吾知 ma....
佢睇緊EMD,佢點會唔知?

你睇返#3

引用:
原帖由 adrianyahk 於 12-11-2007 18:19 發表

Bamboo Blade同志!!
RED: anime最高! anime萬歲!

引用:
原帖由 adrianyahk 於 12-11-2007 23:46 發表

我鍾意會長...
蘿莉最高!RED!!!!初時都萌過miamia,black左就唔萌,但都係覺得蛋人好幸福......
我fd又係萌會長...又因為天然呆?

話說某小孩的特殊技原來是Unlimited Blade Work"無限の劍制"

引用:
原帖由 WAIKO01 於 18-11-2007 13:51 發表

"無限の劍制"?是什麼來的
UBW呢....
你睇返or玩下Fate/Stay Night啦.....

發新話題