發新話題

未打過Game想問一下~

唔跑得,ok
我見過人拎住醫院果d枵杖打game添,單邊同雙邊都見過
座住輪椅打都見過

跑動定玩隱蔽,呢樣野係你自己決定

個個新手都話玩狙,你試左先再講
玩狙其實係好悶,好熱,好多蚊.....

以前打game個個都打街場啦!係近呢兩三年先開始興比錢場,而且打街場先學到野架!

冇話蝕唔蝕底,怕痛就著多兩件衫,以前打game有邊個冇流過血
我team人打game用彈弓匣,兩面力,對人地底邊力鏈匣都係咁打

引用:
原帖由 hermanht 於 17-5-2009 11:38 發表
#26, 你team人點打係你ge事, 你叫個冇打過game ge新手去無限火街場打狙擊係等同叫佢去死
...
10年前開始打GAME既人個個都係一開始就去打無限火街場,咁我地咪死Q晒?
廿年前玩拖喉既咪連條屍都冇?

引用:
原帖由 於 17-5-2009 02:21 發表

無限火力既意思係由0.9至1.9任你打(現實有冇人咁聽話就...)

一槍死又唔等於痛一槍

當年我做新仔 , 頭2年都未打過比錢場

個陣比錢場根本就唔好玩 , 選擇亦唔多 , 而家就唔同講法

成日都聽到話街場既人 ...
咁我型D,打GAME頭6年都未打過比錢場
第一次打比錢場係落雨焗住比FD車左去化淡廠

到而家都係街場唔夠人先去比錢場

引用:
原帖由 一等兵 於 17-5-2009 12:29 發表
化淡廠果d唔係叫入場費咩
化淡廠包飯喎
大煙通先叫入場費嘛?

引用:
原帖由 ammax 於 17-5-2009 16:30 發表

係!廿年前玩既時候仲要係打不死,個個打到血肉濛湖,但果陣少d人玩,而且個個都有晒心理準備,個個甘心命底去玩同依家完全唔同.................
而家用電槍打,火力唔可以同果時比,著多件衫,帶個FULL MASK唔會傷得去邊
即使而家,去邊度打GAME都可能有鬼火,冇心理準備咪返屋企打機囉!

打比錢場打10次都仲係鴨仔,打街場1-2次已經識走位,我見唔少

發新話題