41 123
發新話題

高達00第二季專區

引用:
原帖由 101653 於 22-3-2009 23:06 發表

新頭像....新簽名檔詳細希望!!
定期更新下姐...
詳細....
德軍同m82,dl自k島,其他唔知啦

引用:
原帖由 adrianyahk 於 23-3-2009 01:19 發表

真係經典囉...阿寶用雷射大炮...0079都冇d咁型既情節既!
聽聞0079有用過一次...

引用:
原帖由 101653 於 24-3-2009 08:00 發表
其實阿處女座係咪已經成為左有史以黎第一個係宇宙切腹既人??
我認為唔會,下集可能仲會出場

引用:
原帖由 m82a1m40a1 於 24-3-2009 14:27 發表
最新消息,guncannon會爆甲(係人都估到)
變成リボーンズガンダム(白色,雙爐,有fang)
果然係超資深新人,點都有部白色ge gundam
係第二台已經見到張雜誌既相,ok靚仔

呢張

翻譯希望...

附件

24-3-2009 14:40

引用:
原帖由 USMC全球鷹 於 29-3-2009 22:11 發表
話時話,今次決戰有d不合常理,點會有人放棄一部超强機体,去改揸一部老爺機,當時00仲要比你搶左個太陽爐,偽呀寶:揸RX-78就是我的命運,仲有轉機果part,偽呀寶同剎那轉機換裝太陽爐超快,好似換 ...
1.因為本身部機已經爛晒,所以先用返舊機
2.其實兩都個換左好耐,因為兩個都要換,動畫唔係real-time所以你先覺得快...
3.係最舊既O GUNDAM VS 好舊既EXIA R2

引用:
原帖由 zeta 於 29-3-2009 22:39 發表

佢話r2時我諗起............
我就諗起......

好快手....

附件

30-3-2009 00:13

30-3-2009 00:13

引用:
原帖由 HunterX 於 1-4-2009 01:37 發表
頭先睇完Alpha惡搞, 忽然諗到......
王女睇左咁耐電視轉播, 終於睇返次Live喇......
你個簽名好正!

引用:
原帖由 HunterX 於 1-4-2009 01:57 發表

Alpha's Blog
最後惡搞天元結局

41 123
發新話題