發新話題

在屍群中生存20天

把.50真係好屈機!幾乎係必殺!有成10飛,reload仲好鬼快!!!平均一槍殺3件!!!!
我一次就打爆,第1場先係最難打!打得好第一場就有時間搵人搵武,有電鋸之後喪屍一埋到黎必死.

我就第18日先有把.50玩

引用:
原帖由 阿芝 於 3-5-2007 20:10 發表

電鋸埋身必死?
咁即係我用得唔好啦..T^T
我鋸了好久都唔死既~~~~~~
要按住mouse咁鋸喎,最好可以move下個mouse when 鋸緊,仲要行近d喎!半秒到幾乎乜都死,有防彈衣就鋸頭,鋸腳,軍人因為有頭盔,鋸腳最好!
有uzi就用佢狂full啦!

引用:
原帖由 阿芝 於 3-5-2007 20:47 發表

呀..........................................................................
睇完你個reply 我覺得自己好傻瓜
非常十分極之超級咁傻瓜
點解我會當個鋸好似開槍咁係咁click架~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ...
我係以為你冇按,就咁隊埋去...

引用:
原帖由 向右趴 於 4-5-2007 16:30 發表
16日拿晒槍同人..
因為未修理過..仲好彩冇乜人走..
有冇攞到枝.50大狙呀? 好鬼正的!

岩岩打第2次,易打左好多!只修理過1次,先搵人,第3定4日已經滿晒人! 人多就係好辦事,用足12個鐘搵武好快就搵晒!
用.50等齊幾個人再一槍幾件咁殺!爽!!

係M82A1來的,最後,最強o既武器!
個牆掛滿左之後繼續搵武器,用多20個鐘搵就會出.

引用:
原帖由 ZaMaR 於 3-5-2007 19:55 發表
把.50真係好屈機!幾乎係必殺!有成10飛,reload仲好鬼快!!!平均一槍殺3件!!!!
我一次就打爆,第1場先係最難打!打得好第一場就有時間搵人搵武,有電鋸之後喪屍一埋到黎必死.

我就第18日先有把.50玩
我之前介紹過枝.50的....

引用:
原帖由 attacker2006 於 4-5-2007 20:02 發表
成隻game最勁係雙管散彈,屈哂ga,由第1日玩到尾都無修理過,因為之雙管散彈係全方位攻擊ga,跟住就全.50大狙...大屠殺
我幾乎冇用過呢枝,我就覺得唔好用.....得2飛,reload又慢...

引用:
原帖由 阿芝 於 5-5-2007 06:19 發表

剛剛都有朋友仔同我講過阿
不過我冇試到
其實係唔係bugs黎架?=P
係cheating

引用:
原帖由 阿芝 於 6-5-2007 18:21 發表

我用哂12個鐘喎^^
ak出左之後,大概要用多廿個鐘到先會出...

仲要係6個人或以上

發新話題