發新話題

航母順利進行殲—15起降飛行訓練

引用:
原帖由 yobit 於 27-11-2012 01:20 發表

唔知好定唔好又唔明點解要今用都照用就叫抄...知道點用又覺得好用就唔係..你....明唔明呀..
又唔可以叫抄, 遼寧號完工前,美國成日邀大陸人員去參觀航空母艦運作,又專人講解分工,唔同顏色人員既日常工作
要講只可以話係師承美國
驻港部队代表团参观美军航母
http://news.xinhuanet.com/mil/2011-11/15/c_122282644.htm
美國佬開班授徒
不過今次j15係用最大起飛距離既位置起飛,而且風平浪靜,好難出問題

而家全世界得美國有航母咩

點解又唔去學系出同門既俄佬,話晒艦體相同先la

引用:
原帖由 queen 於 27-11-2012 16:52 發表

主要的問題是, 你認為俄佬航母算是成功的系統嗎???

如果這不是一個好的系統, 那麼為什麼中國要學習????
咁俄式艦體又點解釋
每一種艦設計之初都要考慮人員編制由起居室數量,設備擺位都有考慮過, 連幾多個人用一個厠所都要計
而美式操作人手比俄式多, 單係編制已經係問題, 而地方有限,甲板操作員多左,自然其他地方人手少左, 而且無長久對艦操作經驗, 邊d人手可以加減,都好難調配得好, 而且分分鐘對戰力造成好大影響

引用:
原帖由 nishi 於 6-12-2012 19:23 發表

機尾仲有d黃黃地未上得好wor...會唔會驚生鏽架喂...
臨時上色,而且上色唔係工廠度, 係人手
仲有有D位上錯色好求其, D天線位都遮埋
SU33參考

引用:
原帖由 gtoray 於 15-12-2012 11:36 發表

上色唔係人手既咩?
一DD 底色一定用機, 隱形機直頭有專用噴油室
J15 張仲有好多黃色位,好明顯係人手鬆上去,仲要唔係專業,如果唔係尾垂翼前面個天線就唔會油埋LA
SU33就白色位係天線
J15 就深色位,同SU30一樣

發新話題