31 123
發新話題

[口痕] 解放軍軍糧

引用:
原帖由 T-800 於 24-6-2009 14:52 發表

咁十包幾HK$呢.............??,有冇簡介及sample相睇吓...........? pm.小弟la.............

happy shooting
i"ll be back................
簡介如下:
http://www.civiliangunner.com/cgf/viewthread.php?tid=41531
︿︿要就快手啦,我同MK就泥訂其他貨,齊人都可以一齊訂埋。XD
相就。。。

引用:
原帖由 T-800 於 24-6-2009 17:09 發表
thank you jelly兄:
sorry!老人家長氣問清楚D:
每種餐是否包括有兩個饭...............?
A 餐:雜錦炒饭有否牛肉成份.......?sorry 軍醫戒牛..........
thank you!

HAPPY SHOOTING
I"ll b ...
我幫你問下MK
我都唔食牛。。。。。夠9個人的話我又訂一包先XD

引用:
原帖由 winston05 於 24-6-2009 17:15 發表

而家都有4包喇喎, 加埋jelly兄都過左一半啦~

1) Winston 05 - 2包 (A set).
2) 軍醫兄 - 3包 (A set).
唉。。。。上個月好多人訂。。。。早知果時訂埋。。。。= =

引用:
原帖由 T-800 於 24-6-2009 17:22 發表
如A 餐:雜錦炒饭有牛肉成份就唔要A,只要一包(C set)
如無牛肉成份就=3 包 A  , 再 加 1 包 C

THANK YOU!

I"ll be back..................
OK
搵唔到MK。。。。。 失左蹤???

引用:
原帖由 T-800 於 24-6-2009 17:29 發表
OVER ..............MKL04438兄請通話、MKL04438兄請通話...........OVER ..............OVER ..............

THANK YOU!

I"ll be back..................
佢MSN都冇ON,,電話又唔通。。。。唔通俾II捉左。@@

夠9人我要個C︿︿

引用:
原帖由 T-800 於 24-6-2009 18:57 發表

嘩咁唔要 C SET 咯(人老無牙吃........ )
A SET 3 包 only ....sorry.........

happy shoting
i"ll be back.........
搵個軍護姐姐幫你正碎佢啦XDXDXD

引用:
原帖由 T-800 於 24-6-2009 19:07 發表

等您价绍........
ps:咬慣咗牙力太大會好危險.........

happy shooting
i"ll be back..........
你講緊姐姐會好危定係。。。。。。

引用:
原帖由 BNR32V2 於 24-6-2009 19:25 發表

軍醫叔叔支槍唔係鐵鑄
OH。。。GET到了。。。。
嘿嘿嘿。。。

引用:
原帖由 BNR32V2 於 24-6-2009 19:40 發表

JELLY你太慢啦
因為我純潔嘛

引用:
原帖由 MKL04438 於 24-6-2009 20:02 發表
Jelly...得閒要出黎見下世面啦,唔好成日掛住補習啦XD
去邊見世面先,去9龍塘???

哈哈哈,夠數,
MK加我一個C。。。。。
BNR兄我唔可以心邪架。。。會教壞BO習果D細佬仔。。。。。

引用:
原帖由 24632198 於 24-6-2009 21:03 發表

其實邊個係jelly
我地打game佢有冇黎
HI,我未同你地打過GAME呀,我多同自己D隊友打。。。
打過幾次街場同埋WALK IN後見識到世界黑暗,怕左出去打,咪同埋D FD玩囉,講真,打WG都係想開心,唔想同人因鬼火,死不而嗌交

引用:
原帖由 chrislau 於 25-6-2009 01:01 發表
唔好意思!!!
我宜家可否加單? Set A同C 各要一個得唔得?

可以請pm我,thanks!!!
可加單,請SEND EMAIL到
jellyjellt123123@yahoo.com.hk

引用:
原帖由 chrislau 於 25-6-2009 01:15 發表

需要咩資料?
名,電話同埋要咩就OK了....
http://www.civiliangunner.com/cgf/viewthread.php?tid=41531
講明咩餐啦XD

31 123
發新話題