發新話題

[口痕] 解放軍軍糧

引用:
原帖由 冥亞帝.劍 於 25-6-2009 01:53 發表
MK師兄,小弟正話PM左你,追加2包 (B set),前後共4包,2A2B^.^收到PM既請覆一覆小弟吖~唔該哂
同埋大約幾時到會有呢??大約得架la~好等小弟預定軍費先^.^
辛苦哂MK師兄~
你SEND去果個EMAIL啦,易D計人頭..

引用:
原帖由 蕉皮 於 25-6-2009 12:52 發表
唔該曬呀,師兄們,j神場game有野玩啦
佢肯開GAME咩??

引用:
原帖由 蕉皮 於 25-6-2009 14:21 發表

佢好似話七月二十幾號喎.......真假唔知但買左先算
26號我要番工

引用:
原帖由 ++朗++ 於 26-6-2009 12:27 發表
截左止未?
如果未
我要一個a呀
唔該
EMAIL PLZ

引用:
原帖由 安迪 於 29-6-2009 09:48 發表

咪屈我食死貓...我唔得閒搞噤多呢d野
係提下大家...自己去訂仲抵...其實都ok方便下
就算搵agent,俾多30蚊到的agent費
都係30蚊包,做乜要俾45蚊去買一包,俾人賺
其實我地搞團購真係冇食你水,有時大家搵既批發唔同,運輸唔同,價錢就唔一樣.品質亦唔知,
就好似我有搞一個團購DOCTOR鏡咁,有2間廠,一間有自動開關,一間冇,我團購有果個,(我自己都有買)都俾人話我食水.
同埋團購的意思係大家一齊買,唔係搞手搵錢的途徑.如果係搵錢,我地會指明係批發,
你咁樣講好似我好屈緊你水咁,
如果大家覺得我地屈緊你水,想自己去買的話亦可以,俾了錢的可退錢,未俾錢的單聲就得.
多謝各位CHING支持,今次團購唔係我地提出,係有CHING講起,大家一齊發起的,多謝各CHING支持WARGAME!!!

引用:
原帖由 安迪 於 29-6-2009 10:51 發表

算啦,你做乜鬼噤緊張姐a98mkl
自己ac都唔敢用,要開新ac收order
cgf一般討論區唔係俾你做生意嫁
你食唔食水唔關我事,梗有d人唔想噤煩/買一兩包試下.你擔心黎做咩...
不如擔下心macpul會唔會放你蛇捉你賣老翻膠m ...
= =我同mk係2個人泥=.=
只不過我搞開瞄具,佢搞開其他=.=
今個月大家懶先一齊搞=.=
講真,我開依個ac仲早過你.....

引用:
原帖由 安迪 於 29-6-2009 11:15 發表

唔洗對我噤有敵意WOR
我對搞團購無興趣...
PM我的我一個都無回

正面面對自己講過GA野啦
賺錢咪賺錢囉,做咩唔認?反正搵你訂貨的,都係廢事煩,先俾錢你賺
咁真係唔係賺錢點認,真係唔係同一個人點認??
我懶得同你吵,
我針著的重點係你講到我地好似泥搵錢咁.

引用:
原帖由 安迪 於 29-6-2009 11:41 發表

信你一成,雙目失明
你如果話同佢唔係同一個,問清楚你拍檔來貨價先講...
除非你件件貨寄UPS.唔係以你拍檔的價..每一樣野賺30蚊到啦
我唔知佢,但係我覺得人人都有唔同既批發同埋運輸,我係瞄具果方面都幫大家格好價,佢我相信都係一樣,加上依家有豬感,好多公C都唔運食物,自然貴D公C先會運

引用:
原帖由 MKL04438 於 29-6-2009 12:23 發表
世界上冇人做團購會貼錢比人吧…

真係…想話一齊訂D野都要搞罵戰…
既然大家咁針對性既,咁唔再搞啦,除左描具同電匣之外,所有野唔再接受新order啦,舊order照有
唔想連cgf都好似其它台咁搞到成日起罵戰…大家 ...
我都懶得搞了..
唔受新訂了...

多謝軍醫叔叔,LOUISLI,DOMINIC兄的支持,
你地講得岩,唔屎介意,對得住自己就得.,團購有時會計多少少錢,依個一定,但果D錢唔係賺,係有時交收等等的交通費,
講真,扣埋交通費真係得番頂多50蚊...賺50蚊辛苦成個月??我不如去做M記......都係想大家買到平野同時我又買到.(其實依個先係主因) 姐....

引用:
原帖由 ++朗++ 於 29-6-2009 22:22 發表
我覺得...搞團購比人賺少少唔係好過分姐
人地又冇義務幫你GA
=3=我係咪蠢左,我D瞄具扣左交通後真係冇賺到.....頂多得$50....同埋唔好意思,我唔再受新訂啦你睇下MK幫唔幫你..,費事俾人話我=.=個人本身諗住成個唔搞添,但係又有人入晒錢,所以搞埋依次就唔搞....
本身諗住下月搞MASADA,M99等等的說....因為一支槍成本價真係200多D=.=街賣到1XXX,批發後都會平好多......

引用:
原帖由 MKL04438 於 29-6-2009 22:36 發表

sorry...師兄你幾時pm的???pm左比jelly???
麻煩你再pm番我…呀jelly唔理pm的@@
唔知點解我個PM成日都收唔到野.@@

引用:
原帖由 蕉皮 於 29-6-2009 22:53 發表

唔好太在意,有需要就搵版主們幫手
多謝你....

引用:
原帖由 蕉皮 於 29-6-2009 23:44 發表
都唔知點解d人成日開新ac扮人,又要淆又要講真係潮童心態
你唔講我真係唔覺....

依.....我唔係話我拎到200支....
我只係話廠做既成本係200,
當然我拎唔到200支,我只是話會平過出邊好多,
如果令AL兄有誤會就唔好意思了,
同埋我唔係想令話我的人俾人話
因為依個只係一個PLAN,都未搞....
如果我要令佢俾人話,我只要唔搞今個月,至少同我訂左野的都會罵佢,
同埋,我地係一般板好低調,也不是做生意,只是一齊買野,
只不過依個POST當中有人帶起罵戰才會紅起來,如果AL CHING睇唔過眼的話可以唔入依個POST,
你的PM等等提議我地都有做到,你有睇番的話,我有叫人SEND去EMAIL的,
只是我的EMAIL打錯了,
我好對唔住...不過依然有CHING聰明地SEND到EMAIL,
我再打一次EMAIL啦.
jellyjelly123123@yahoo.com.hk
各位CHING唔好再正熱依個POST啦,

發新話題