22 12
發新話題

[口痕] 解放軍軍糧

樓主唔好意思…因為今個月得你一個訂…一兩包好難拎…座底要十包先寄落黎…單一包的話運費會好貴…冇得share...所以cancel左><
好對唔住!!!對唔住!!!

我自已就食過一包叫做單兵既A餐,入面有兩包飯,兩包都ok好味,入面又臘腸又燒肉咁,D飯食落有食粽既感覺,打街場game食佢都唔錯…一包夠晒飽

我發現入面包餐具有牙簽=3=祖國的照顧真好

問題就係呢道…我冇錢買咁多番黎=3=""

因為我搵試制部D人買…可以確保係最新製做出黎,擺得耐D@@
出面我見07年制既仲有得賣…雖然係可以擺兩年半姐年…

係係係…返黎啦…頭先出左街整槍,sorry...(電話唔通?可能你撞正我搭緊lift...定你打錯電話呀XD)

A餐入面個什錦炒飯,我食唔到有牛肉,入面同腊腸炒飯冇分別…都係豆呀,臘腸呀,燒肉呀咁

令外一包軍糧入面A餐同B餐都係有兩個飯,而C餐就一個飯+一個壓縮乾糧

希望幫到你^^
砌夠十包就訂得架啦我^^

引用:
原帖由 gordonyip 於 24-6-2009 18:21 發表
多口一句,老解個壓縮乾糧好Q硬,不過都幾好食,我上次用刀插碎壓縮乾糧先食到
我掉埋牆掉碎佢先食=.="味道都ok...
我情願佢咁硬,都好過軟林林成舊尼膠咁…

引用:
原帖由 BNR32V2 於 24-6-2009 18:20 發表

我想問:

我訂1個A餐得唔得
自已跟名加落去啦^^多謝各位…

(1) Winston 05兄 - 2包 (A set).
(2) 軍醫 - 3包 (A set)
(3) 軍醫 - 1包 (c set)
(4) BNR32V2 - 1包 (A set)
(5) ranger_hk - 1包 (A set)

各位請pm我你地既msn/電話…方便聯落同收錢…
(大家知唔知道要收左錢先架其實…><)

Jelly...得閒要出黎見下世面啦,唔好成日掛住補習啦XD

好野!夠數!訂得成啦大家!
請各位買家PM我留聯落方法…

引用:
原帖由 24632198 於 24-6-2009 21:03 發表

其實邊個係jelly
我地打game佢有冇黎
你唔識佢…佢未同我地打過game

價錢一樣$45

一夜間收到唔小人pm我買軍糧…搞到呢個post好似係賣廣告咁tim=3=

等我一等…正忙於更新買家表…好快會有新既買家表出^^thx everyone

A數量B餐數量C餐數量
Winston052Dominic1Dominic2
軍醫3冥亞帝.劍2蕉皮1
BNR32V21Jelly1
ranger_hk1Brian1
Dominic3
蕉皮1
冥亞帝.劍2
chrislau1
Brian1

各位可以對一對個表睇下岩唔岩^^有咩問題係道回覆番is ok^^

引用:
原帖由 not_now 於 25-6-2009 10:33 發表
d醬最好食   唔係講笑

因為得d醬有味
不過人一世物一世抵試
果日打game食我又冇試過包醬喎@@因為見佢話係辣既…怕太辣冇咁多水飲=3="

22 12
發新話題