22 12
發新話題

[口痕] 解放軍軍糧

各位,最遲30號比錢!!!!!!!!!!!只要你係30號前比到錢就ok!!!^^
之後D糧到左之後就會通知大家交收^^

冇問題^^更新了清單^^

A數量B餐數量C餐數量
Winston052Dominic1Dominic2
軍醫3冥亞帝.劍2蕉皮1
BNR32V21chrislau1Jelly1
ranger_hk1Brian1
Dominic3
蕉皮1
冥亞帝.劍2
chrislau1
Brian1

世界上冇人做團購會貼錢比人吧…

真係…想話一齊訂D野都要搞罵戰…
既然大家咁針對性既,咁唔再搞啦,除左描具同電匣之外,所有野唔再接受新order啦,舊order照有
唔想連cgf都好似其它台咁搞到成日起罵戰…大家都係玩家,無謂成日搞到話黎話去

jelly,麻煩你將我果D野全部delete晒佢

各位之前講左order既買家,如有需要可以聯落我地cancel order同退錢

引用:
原帖由 ++朗++ 於 29-6-2009 21:45 發表
冇人覆我點入數
sorry...師兄你幾時pm的???pm左比jelly???
麻煩你再pm番我…呀jelly唔理pm的@@

引用:
原帖由 AL 於 1-7-2009 09:34 發表
我就覺得你地係cgf做生意就咪係一般區問post..唔好做到呢度成個兒童台噤,有咩咪私底下訂,唔洗係度收單,公怖消息

你有冇賺我就唔知,但下面果度你拎過貨未?成本2百蚊,你拎幾多支?1萬支?
你知唔知幾錢開個模?
如 ...
講番先…我同樓主乜關系都冇…我都唔知佢會開post的,唔好講到係我地係道做牛做馬咁

不過jelly...呢次真係幫你唔到=3="如果你真係拎到masada…個成本價一定唔只$200...

引用:
原帖由 AL 於 1-7-2009 10:25 發表

唔係話你地做馬...初時都OK./.但回回下,回到收單.公怖訂購LIST.好似過份左少少
咁都係方便番D人check番岩唔岩姐,因為之後都有唔小人回覆番話錯左=3=

我都係想方便D姐…再講,我post個清單出黎比人check就會多D人一齊訂?會對你地口中既生意有幫助?
原來咁樣又係做生意既表現…

對唔住AL兄…

22 12
發新話題