發新話題

元朗買氣槍奇遇

引用:
原帖由 亞爾多 於 10-6-2011 10:55 發表

我諗佢係認為老闆應該好平和咁請佢出去,而唔應該媽叉佢出去掛?
顧客永遠是對的...

unfortunately, that man is the boss of the shop....

引用:
原帖由 rho837 於 10-6-2011 11:51 發表

"記"然都講射下汽水罐! 點解唔值接同佢(店主)講買來射下汽水罐! 又ON車車地話用來打老鼠呢!

明白店主叫你走開! 在二樓某間因為之前有班南亞"類"人買BB槍去打怯, 班CID問好多野! 好煩! 成曰有CID去check!

不 ...
he really helped people to modify the guns to over 2J before!!!
but the case is a few years ago...

引用:
原帖由 tf141 於 10-6-2011 13:03 發表

其實如果我冇估錯樓主講邊間呢...果個老闆本身係好有問題 (我覺得)
成日係到講自己點威點威...上次有條友去買d parts, 講開原來果個人係打IPSC既, 佢又關心埋咪人地既經濟能力係咪可以打IPSC ( 果個人都幾後生應 ...
yea yea yea!!!you are right!!!

引用:
原帖由 tinyau1134 於 10-6-2011 13:45 發表
你一時求其上黎開post,導致冇左菊花,值得咩
seems you are going to lost it too

brothers!!!Let's attack!!!!

引用:
原帖由 cls6437 於 10-6-2011 18:56 發表

一定係射仔啦...
射女洗鬼用氣槍咩
人地唔只賣氣槍架

引用:
原帖由 faihk 於 10-6-2011 19:07 發表

係喎!仲有d白色ga彈。
仲有大量二手煙

引用:
原帖由 ner 於 10-6-2011 19:53 發表

上一層,向右望就有2間痴埋,其中一間有賣糖,再行入D轉左就見到
不過果間野我都覺係有問題...果陣時岩岩先知元朗有鋪唔洗出旺角行
走去合益搵電....入到果間野要車仔電都比人有少少恥笑+唔耐煩語氣話:車仔電去車仔 ...
佢會同你講:「我十幾年前已經用緊鋰電啦,你用乜鬼車仔電?要車仔電行過幾個街口去車仔鋪啦!」

引用:
原帖由 hwtang 於 10-6-2011 20:01 發表

十幾年前已經用緊鋰電啦 = =.......
真係吹得就吹
佢仲要係三四年前已經同我講話佢十年前已經用緊鋰電
仲話佢鋪頭host既game,呀乜乜叉叉名星都黎join tim,但相又唔見多張喎
可想像呢個人吹牛吹到呢...

其實佢仲有好多笑料架XDD

引用:
原帖由 ner 於 10-6-2011 21:02 發表

搞到我都想有時間同佢吹吹水
雖然唔係咁LIKE間野
首先你要練成二手煙過慮法,先可進入那店

引用:
原帖由 ner 於 10-6-2011 21:07 發表

E舊野岩唔岩用?
佢吹水糧太高,應該要用水肺~~~

引用:
原帖由 cls6437 於 10-6-2011 21:20 發表

c兄 洗唔洗我借隻船比你
潛艇得唔得?

忍唔住時潛水用

引用:
原帖由 wonglk 於 10-6-2011 22:30 發表

o靚仔
家陣爭飯食wor,點計!
做我同你成日做果樣

拳頭交!

引用:
原帖由 cls6437 於 10-6-2011 23:05 發表

得強國製潛艇
要唔要先?
美軍果架呢?走左拿T^T

引用:
原帖由 seamoncheng 於 11-6-2011 00:32 發表

我都諗起...不過唔係好記得有無老鼠
80's果本封面咪有!
舉高你的菊花!!!

Queen爺我好同意你
我認為大家有少少過敏...郁D就話影衰war-game...郁D又話禁槍

係咪真係咁大問題?
有人拎把菜刀殺左人就影衰廚師,禁菜刀呀?

唔好乜都一視同人啦
自己對自己嘅興趣咁冇信心?咁灰?

發新話題