發新話題

齊刻印V V E226

呢D係叫有marking,唔係齊marking
兩回事黎

引用:
原帖由 JBL 於 21-4-2012 19:19 發表

睇下人地支真鐵先喇!226有好多marking嫁!你見過晒所有版本牙?一個字都無小,人地係美版呀!唔係歐州版.......

http://www.arms-cool.net/forum/thread-111570-1-1.html
WE個下身係舊版下身黎喎

新下身裝舊girp我知係可以

但舊下身裝到E2 grip?
舊下身個架個尾厚D架喎

有真鐵修理經驗嘅有關人士指
舊下身既hammer支撐組件同decock桿組件同新既唔同
除非換左佢,否則一定裝唔落e2 grip喎

但WE P226,先唔講果D組件
尾部頂住彈弓果個位,佢用高款,加上係固定
所以我認為WE係裝唔到e2 grip

但從結構上睇,WE根本唔係你所指果隻美版

我唔係要佢結構打到真子彈

只不過我見你話佢齊marking
但E家根本唔係果回事

我係想表達呢一樣野囉

引用:
原帖由 於 25-4-2012 13:08 發表
呢支野有咩穩陣既holster 可以用呢?
我試過CQC同6004
不論真定假,插落去都非常之實,枝槍出入都有困難,甚至插唔入
但隔離台曾經有師兄指,用風筒吹吹佢,屈一屈佢就入到,事實上得唔得我未試過

blade-tech套就入到

其它未試過

引用:
原帖由 於 25-4-2012 20:28 發表

屈一屈...?!
詳細我都唔係好明白...

引用:
原帖由 JBL 於 26-4-2012 20:50 發表

唉....準星就無計喇!佢係WE呀...唔係WA.....
WA???

引用:
原帖由 JBL 於 26-4-2012 20:09 發表

你睇番我連結果支真226,請問有邊忽嘅刻印係唔齊?
就算同E2版比刻印都係一樣,無多無小,除咗多咗右側雷射刻上嘅白色E2兩字,呢個就係美版新舊版本嘅刻印唯一分別,唔信?自己對比下 ...
都話左WE果枝唔係你條連結個版本
咁都可以用黎做對比?

比埋入面你睇,不論hammer spring,strut,decock parts都好明顯係舊版,唔係你條link入面既新版

引用:
原帖由 JBL 於 26-4-2012 22:07 發表
ok!你要比舊版,咁咪如你所講似舊版囉(首先多謝你貼上正確嘅圖)
我個題目係齊刻印226,無話係齊結構226,咁請問d刻印齊唔齊有無錯?我講刻印你就硬係要同我講結構,咁你依家post所謂舊版出嚟請問你覺得d刻印 ...
題目係話齊,但事實唔齊,咁有無錯?
個準星冇刻印,仲叫唔叫齊?
搵枝唔同版本既P226黎做對比證明比人睇,有冇問題?

引用:
原帖由 JBL 於 26-4-2012 22:34 發表

如果你要咁樣講,咁所以我咪話市面上無一支玩具槍係齊刻印囉......
我唔敢講有係咪全部都唔齊
但WE就一定唔係齊
咁你認為個標題仲有冇錯?
改一改個字,真係咁難?真係要撐到底?

你要搵資料做對比,搵枝相同版本做啦
搵枝唔同版本既,完全無說服力

引用:
原帖由 JBL 於 26-4-2012 22:53 發表

我同你嘅所謂『齊』標準根本唔同,你連個西都可以用黎為難我,咁請你咁有說服力嘅話就揾個一樣刻印嘅玩具西比我睇先,你唔滿意個標題咪唔入唔回囉!做乜一定要人跟你自己嘅所謂『齊』標 ...
哦!原來少減一兩個marking都叫齊marking~~明白
我又學到新知識,多謝你先
我地唔係為難你,我地只係指出其實WE唔係齊marking,咁如果以你既『標准』黎講都叫齊既...

我話WE唔齊,但我從來冇講過有牌子係齊
請問你想我證明邊一方面既野?

引用:
原帖由 JBL 於 26-4-2012 23:13 發表

你從來冇講過有牌子係齊,所以就唔比人話有marking係齊,呢d咪大家嘅標準唔同囉!我從來都唔注意手槍西嘅刻印,唔通咁就有罪?你覺得你係啱d?所以就要我跟你果套標準?唔跟就插到你跟?你回我一萬遍我都 ...
冇玩具槍牌子齊真槍marking,就代表WE係齊真槍marking?

你唔留意個sight既刻印冇罪,法例上告你唔入,版規上你亦都冇犯錯
我地冇插你,只係話番比你知,我地有冇唔岩?

咁你E家已經知WE唔係齊marking,點解仲要堅持WE係齊marking?

引用:
原帖由 rYaN 於 27-4-2012 00:06 發表
小小野都嘈一餐................
唔理齊唔齊先,
依排VVE出既手槍真係幾得,
由其係226E2匣!我覺得上好過TM果隻!
如果佢D尺寸做番好D就好
家陣好多硬holster都用唔到

發新話題