發新話題

想問下有冇聲優迷???

想問下有冇聲優迷???

呢道咁多動漫迷,各位有冇邊個鐘意既聲優呀XD

平野 綾萬歲!!!!!!!!!!!!!!!!!!Aya~~~Aya~~~Aya~~~Aya~~~Aya~~~Aya~~~Aya~~~Aya~~~Aya~~~

附件

8-5-2009 18:54

Hirano Aya!!!!!!!

哈哈,估唔到原來咁多aya迷呢XD各位除左聽佢配音外有冇支持下佢D歌呀XD最新果隻set me free好正呀~~~~~~

大家有冇儲開咩相咁…我有大部份佢日記既相同埋咁多套寫真既相=3=(msn圖像用XD)(最新個Set me free冇><想訂隻碟但當時冇錢...)

H果本寫真我最鐘意><
<---logo果張我覺得好靚><萌死啦^^(萌???萌死他???MonStar!?!?!?)

附件

8-5-2009 20:49

引用:
原帖由 Davis 於 8-5-2009 19:45 發表
小弟算係半個釘宮病患者
釘宮病患者???你係咩型呀XD(雖然我唔係…不過我都識"吵死了吵死了吵死了><")

引用:
原帖由 ZaMaR 於 9-5-2009 05:30 發表
最愛係花澤香菜,由ZEGAPAIN果時開始已經勁中意佢把聲!!!
平野控+1

另外比較中意既有若本,宮野,褔山,朴露美,野中藍,ゆかな,子安,小野......(嘩,越數越多....)
哇…咁多=.=
做人專一D好XD

DE喔~~~~~~

附件

9-5-2009 13:09

好在我有釘宮病抗體…唔係一定比我個fd感染…

男既我鐘意馬沙XD

引用:
原帖由 auhokan 於 23-5-2009 16:27 發表

平野 綾 最高!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ...
你唔係話釘弓架咩-,-

AYA大人長期處於人氣榜第一位呀XD
(唔通同佢近排不停出寫真集有關!?!?!?!?I love you簽名會呀><我要去呀><)

夠啦…知你買到set me free啦…
好可惜果時我冇錢買><

夏娜同tiger真係好正^^
仲有近期[妖精的尾巴]果隻貓都好得意^^

愛~!!!

發新話題