發新話題

戰場:戰公司2 組隊

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 4-3-2010 03:15 發表
有無巴打買左PS3 BC2呀
我岩岩入手
玩左兩場
用M24好鬼爽
不過成日無人幫手推 搞到成日瓜
有無巴打入左手 一齊玩
PS3
唔知係咪錯覺, 好似正式版個Analog無demo果陣感應得咁細微, 依家要做仔細瞄準好似難左...
同埋medic一開波連med. kit都無, 呢點真係好on...居......

回覆 23# 的帖子

我都剛unlock左M60, 好好用,用埋加攻擊力果個技能簡直係人間兇器,唯一缺點係少彈,得100+100rds...

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 7-3-2010 18:51 發表

用得一個技能,

其實點開降落傘
按X係開傘, 玩玩下就可以用兩個Spec., 到時易打好多,我最常用red dot/ACOG+加攻擊力果個

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 8-3-2010 04:27 發表

小喇叭
岩岩狗殺左廿個到
拎埋爆一百個人頭 +成5000分
點知一野彈機 無左
尋日我剛unlock左m60果場都用用下無啦啦彈左我出menu, 之後就出現左d咁既事啦... 10槍殺19個...

附件

8-3-2010 09:41

尋晚有冇ps3玩家成日係load入server果陣hang機?

我load十場hang左八場  放工想玩下先去訓都唔得

引用:
原帖由 crazy_herman 於 12-3-2010 12:27 發表
岩岩裝左
但update唔到:
Your version is: 515195
Lastest version is: 519874
無啦啦彈句:
An error occurred:
Failed tp open file: X\tempPatch\patch5.p

有冇師兄救到我
呢幾日ea個server都好似死死地, ps3版仲衰, 直情係load入server個畫面hang, 想出番ps3個menu都無反應, 要熄機再開機先得, 其實當年bf2都有類似問題, 佢connect唔到都一定要等到佢死試爛試connect到先得, 唔俾自己手動cancel, 要走就直情Alt+F4... 過多咁多年, 依然都係咁反智...

btw, 尋日unlock左m16同mg3, m16唔好用/唔識用, mg3好爽   1000rds/min

但講好用點都係m60好用

附件

12-3-2010 13:10

m60 FTW!

12-3-2010 13:13

引用:
原帖由 wonglk 於 12-3-2010 20:47 發表
岩岩打打下...先發覺
點解彈殼係左邊出.....EA係唔係玩野?
*GAME入面支M24係彈匣供彈....出錯野??
其實不嬲都係, bf1942果陣m1個charging handle係左邊, bfv時都係左邊拋殼,m24就係bf2時都已經係用匣,都慣晒, 反正都唔會用真實性來衡量呢隻game架啦

回覆 69# 的帖子

MG3 damage真係好屎  等我千辛萬苦unlock佢

引用:
原帖由 azraelwing 於 18-3-2010 16:20 發表

MG3 傷害以超快射速補救..近中戰都好正..
可惜得100粒  
如果佢有200粒就GOOD了..

軍醫我比較中意T88 比較穩定同彈多..
M60 FTW, 遠近皆宜

話說之前試過有人揸車仔撞過來果陣, 情急之下我按左r2.... 結果用刀拮死左佢...好似古代打騎兵落馬咁...

引用:
原帖由 m82a1m40a1 於 19-3-2010 16:51 發表

用sniper打直昇機都幾好玩
睇住佢變左free fall但機上面重有人果下都幾好笑
我試過2-3次用sniper打直昇機打個double kill出黎
第一次個反應:下
我都試過用mortar "dup"中Black Hawk...

發新話題