21 12
發新話題

BF2

引用:
原帖由 surefire0828 於 22-8-2008 22:40 發表

我想知呢 既然有 Desert map 咁d sniper唔會仲着毛蟲裝呀?
會,但英佬就好似唔會, 同埋sniper又唔同marksman架

引用:
原帖由 surefire0828 於 23-8-2008 15:21 發表

有咩唔同架?
首先,sniper有毛毛衫著,Sniper用既rifle比marksman用既rifle準, 火力高, 個鏡既倍率都高d, eg, 美佬marksman用m14 + scope, sniper用m40, sniper就真係匿埋一二邊用距離來屈人機,marksman就係主力打rifleman打唔到既距離既target, 不過打太遠都唔係好掂, 但勝在支rifle係semi-auto...
講左咁耐...其實你知唔知要點拎sniper 同marksman kit先  佢要入左人地squad之後,係重生點度click實t來request 個kit,每個kit都有上限,例:32人一隊果陣, 一隊可以有兩個snipers, 兩支heavy AT,兩個special force,兩個anti-air兵

引用:
原帖由 surefire0828 於 24-8-2008 17:56 發表

原來係咁... marksman有sr-25用咪好囉
我覺得用sr-25都怪怪地,應該用sam-r, 因為marksman 本身係根本係一個普通步兵仔,同一般步兵一齊行, 如果一班兵仔入面無啦拉有條友拎住枝sr-25都怪怪地...

引用:
原帖由 Royal_9413 於 16-9-2008 18:44 發表
大家有沒有興趣一齊開場game玩下?
自從升左0.8之後都無咩心機玩...
一來牌底板個lan頭死左(拎左去保養,仲俾間代理保養耍左鑊,依家都仲未拎得番 )
二來佢0.8改到好怪... 我最鍾意玩既SAW俾佢改到完全唔係SAW應有既表現... 拎出來都拎咁耐... D scope rifle又改到奇奇怪怪咁... semi auto又改到個rate of fire慢到嘔...佢地話咁樣叫真實wor... 依家打CQB個節奏變番有d似bf2,只係由以前打中唔死, 變成打極都唔中... 我覺得唔瞄果陣佢一郁果陣個crosshair好似散得滯...

push, push, push!

引用:
原帖由 FaiFaiHK 於 1-10-2008 22:07 發表
我搵到一個JP server 70 ping,其他都二百幾差唔多三百,lag到玩唔到=.=你地玩咩server?幾多ping?
二百幾ping都lag到玩唔到!?  正時我玩GSA同tacticalgamer呢d都唔算lag bor...都係2xx~3xxping

21 12
發新話題