發新話題

反恐後勤隊

引用:
原帖由 macross1911 於 19-12-2009 22:41 發表
軍裝大隻男主角咁似訓練營個伙記?...做臨記?

其實這一隊新 team, 和sdu任務雷同,

唔通又係D高層想出來的.....,
同SDU近似姐,SDU唔行咇架~CTRU係一隊有反恐能力既QRF,而警隊一般既QRF(如EU,PTU)係冇高反恐能力架

引用:
原帖由 Boniface 於 20-12-2009 02:45 發表
有好有壞既,好既係增加到警察既應變能力,壞既係因為警察火力上提升,賊人武器既殺傷力都可能會因應地提升左...
呢個又係既,希望以後唔會搞到好似US某個City咁,D警察拎M4出更

引用:
原帖由 nishi 於 25-12-2009 12:26 發表

加陣把左輪除左好似話越黎越少後備件之外, 我真係諗唔到有咩原因要換左佢...倒是無啦啦換左呢d係香港好多人覺得係"特警用""軍用"既武器,會有機會令市民不安...

美國? 你唔好理人地最肥最無用, 香港d犯十居其九 ...
呢個咪最大既原因囉

引用:
原帖由 B20_hk 於 25-12-2009 12:36 發表

Glock17澳門警察已用了多年
香港只有特別工友才用Glock 17 如SDU, ASU,G4...因法証問題,
Glock17並沒有給予非特別工友
相反造就CID用貴貨P225
係P250DCc 呀師兄

引用:
原帖由 jwlchan 於 2-1-2010 03:38 發表
本人收到版主回覆如下:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
您有1 條新短消息

原始短消息: [系統消息] jwlchan 向 ...
唔中意咪走囉,又冇人迫你留係度

發新話題