發新話題

[口痕] 解放軍軍糧

(6) 冥亞帝.劍- 2包 (A set).                                                                                    唔該哂MK師兄

引用:
原帖由 MKL04438 於 24-6-2009 23:02 發表
一夜間收到唔小人pm我買軍糧…搞到呢個post好似係賣廣告咁tim=3=
又唔係話賣廣告既~有好野大家分享吓吖ma^^

MK師兄,小弟正話PM左你,追加2包 (B set),前後共4包,2A2B^.^收到PM既請覆一覆小弟吖~唔該哂
同埋大約幾時到會有呢??大約得架la~好等小弟預定軍費先^.^
辛苦哂MK師兄~

已Send了e-mail,請師兄查收

引用:
原帖由 蕉皮 於 25-6-2009 14:21 發表

佢好似話七月二十幾號喎.......真假唔知但買左先算
二十六號呀~去雷霆打
我要做殺神特工

引用:
原帖由 24632198 於 27-6-2009 18:26 發表

我自認唔食得辣,一食辣野我塊面就會不停出汗,但係包野真係好鹹
包醬好鹹定包飯好鹹呀師兄???

引用:
原帖由 T-800 於 29-6-2009 13:15 發表

MK兄:軍醫今日已經入咗錢,HK$45一SET价錢亦覺得接受到!貨照要....................貨到咗就call我la.
另外,軍醫十分多謝安迪兄嘅提供..........
ps:MK兄、jelly兄:有D嘢係 ...
MK兄、jelly兄,我同軍醫師兄既睇法一樣~貨照要^^$45一Set其實我覺得ok冇問題~我睇"圖寶"都$30一Set la~+$10運費都$40一Set la~10包以下好似唔運HK tim~所以呢~唔洗理果D人既~佢地得個UP字ja ma~理佢做乜??勞氣傷神呀~
到咗貨記得call我呀

發新話題