18 12
發新話題

終於搞掂支 SR16啦!!!

MC色CTR同Miad grip終於賣得出
比你參考
心愛的太多∼要買的數不清楚

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 16-6-2009 10:09 發表
雖然我知世伯搵錢辛苦,不過我都係覺得呢個setting不論內外收錢果個都拍爛手掌....

外邊好唔好睇就見仁見智....我就真係唔會咁砌喇,內部又真係有點法國大餐
呢個價可以入手PTW 09'' kit再加一盒匣仲有找
或者G&P GBB M4再加補品
今時今日
好少人仲有心情掟$9K去支AEG M4果度

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 16-6-2009 17:42 發表

買國狗M900a啦...
http://hk.f2.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/b6227090?u=bchoi1115
I don't mind that if i pay a few more thousands dollars to have a high quality product with marking

引用:
原帖由 lahc 於 16-6-2009 23:31 發表
達神諗好支gbb砌咩未
我等緊睇神器
可能係7.62既

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 17-6-2009 00:13 發表

URX II骨,槍身,前後準星,外管,基本上得番個殼
根據某人既講法:
你横掂都換晒D野
點解唔買支平D既國九去換晒D野
買支貴野咁笨

引用:
原帖由 loki 於 18-6-2009 00:16 發表

哈 你支SR16 O既藝術結晶品夠買幾支SUREFIRE囉~

而家我打算日行幾善..積下陰德.!
希望同丫心生出黎個個唔會好似LOUIS神
可能人地大把呢
5好咁挖若人啦

引用:
原帖由 loki 於 18-6-2009 00:27 發表

收到

不過我真係佩服LOUIS神.!
F1升F2就咁大口氣!oke" />
比$9K可以裝到幾件真品上去喇

引用:
原帖由 mouselkm 於 18-6-2009 01:09 發表
今天放假,在家一口氣看完這sr16 POST,有以下結論
1    L君是一個著重於獨特性多於合理性的模型槍收藏者
2  他同時是一名金手指使用者
3  他年紀輕末經世俗磨練對錢的看法,和大部份在世間打辛苦工的CGF師兄完全不同 ...
10個Pages
呢個Reply最岩聽

引用:
原帖由 hermanht 於 18-6-2009 01:30 發表

唔洗某人啦, 果個係我
又對號入座
陣間又會有人話要落場搵我.......

引用:
原帖由 hermanht 於 18-6-2009 01:38 發表

出齊毛vs 未出齊毛

未出齊毛果邊預樓主一個夠了~
眼見通街都係

引用:
原帖由 Castlevania 於 19-6-2009 22:05 發表

6.01用係M4度??
你係唔係玩野啊???
到時JAM到你爆粗...如果你係你D FD到曬完命,就JAM槍,到時唔該你即刻搭車走人,如果唔係柒到爆.
6.01你玩狙啊???定打比賽啊???
PDW我都Cut條6.01落去

引用:
原帖由 BOY~ 於 20-6-2009 01:32 發表
唉......真係晒氣..
成日話儲錢儲錢......唔知你的錢點黎既呢???

「知足」.及「自量」呢兩個詞語你學下la
一個初中學生....8千幾9千 買支vfc攞黎全改......我自己黎講已經覺得好過份......
你仲唔心足???仲話遲的要整支好的gbb.. 用prime料.....

響槍街...我見過d學生....買到支國產槍...響佢地面上已經流露左佢地「知足」的樣子.....
係...國產料係麻麻地...有邊個唔想用靚料....

用個腦諗下.......父母唔比零用你......你用咩買槍...

響自己身體抆8千幾9千條毛....同老闆講﹕「老闆老闆!!!!我得d毛咋....幫我攞支vfc sr16 全改..唔該!!」
再抆幾萬條毛出黎....再同老闆講﹕「老闆..老闆..我想整支gbb...全部靚件..唔靚唔要!!!  ......用毛黎找數.thx!!!」

講咁多野做咩姐..."鄧"你父母難過咋.....
有錢...星期日父親節  同老豆去飲茶 考敬下老豆把la

...仲有...學識下接納別人的意見...
岩既就入耳...唔岩既就睬你都有味..唔聽(我有我自由!!使理你感受!!)
中肯D講
人地父母負擔得起
我覺得無咩問題
問題在於果$8000買左堆「多餘」野
..."鄧"人地父母5抵姐

引用:
原帖由 lahc 於 20-6-2009 10:59 發表

佢父母負擔得起萬幾2萬銀支gbb
佢就唔洗儲啦...一炮過啦
正如去買電器姐...負擔得起的,有幾何做分期
如果講分期既話
有邊個5想先

引用:
原帖由 大舊 於 20-6-2009 09:21 發表

如果呢個post講呢枝PDW,我念我會有牲趣啲
請Search舊Post

引用:
原帖由 lahc 於 20-6-2009 11:05 發表

呀..例子舉得唔好,再黎
負擔得起名的話,洗鬼儲...直接問阿爸拎啦
正如佢買電話..你覺得佢儲定問屋企拎錢?
可能人地父母想佢學點理財呢
又大洗又5「多句」洗係有錢仔必經既
Happy shooting

18 12
發新話題