發新話題

有係ニ手街買嘢的師兄弟們請小心.........純個人感覺

買鏡就5爭果幾舊水買支全新La
心愛的太多∼要買的數不清楚

引用:
原帖由 purpleheart 於 23-9-2009 14:12 發表

我都想我女朋友會咁幫我!
I think your girl fd is good enough,really

'
引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 23-9-2009 19:22 發表

我睇開頭以為講緊你
Trijicon
Not my cup of tea....like a toy for 3 year-old child

引用:
原帖由 Castlevania 於 23-9-2009 19:58 發表
其實買得trijicon都唔差在個幾百蚊.........
其實可以自己訂~
小弟下期都....ta31xxxx...
Rich man
Trijicon againI have no TRIJICON

引用:
原帖由 Castlevania 於 23-9-2009 20:23 發表

冇計啦...
小弟比Daniel Defense官方圖毒中.為左解毒.冇計..
For 4x model
I prefer 31 RCO series

引用:
原帖由 tony2005443 於 23-9-2009 20:40 發表

如果我可以好像你禁就好啦
不過訂野好方便咩??
Of course....you have to wait
But a little bit cheaper than ''outside''

引用:
原帖由 Castlevania 於 23-9-2009 20:41 發表

只要中,英文OK.
完全冇問題
And you've to find a dealer who ship international

引用:
原帖由 Zap 於 23-9-2009 21:13 發表

重等待中,希望使命必達!
Ar....get a Mp5 upper for me la

引用:
原帖由 Zap 於 23-9-2009 21:25 發表

holy!....how abt a TR instead?   Just kidding..

回樓主:平既有原因,貴既有道理,都係冇野略!
what is TR

引用:
原帖由 Zap 於 23-9-2009 21:45 發表

Trijicon TR...

嘩~!!  Ordering again.. ?!南非來佬貨?!

I just ordered some junk metal and plastic....nothing special la~~
I've one before
Used 1 time only.....and i sold it

引用:
原帖由 飛哥仔 於 25-9-2009 00:58 發表
新鏡賣$4800...ニ手賣$4600... 知道價既又覺得係貨不對辦既可以唔買, 之後PM去比版主REPORT仲好小小 (雖然未必做到D咩....) 你咁樣樣只係會影響到人同埋做成不必要的奇怪想法. 事件係事實又好, 唔GUR你都好, 如 ...
事實係點
相信事主先最清楚

發新話題