發新話題

上次唔見左部MacBook Pro ,今次唔見左l phone4......

引用:
原帖由 yiuchun1993 於 5-8-2010 23:20 發表

咁師兄你覺得平平地玩老原or 無特別要求
std kit 係咪平價好選擇?
唔係......
STD係系我心目中差到去(不如玩次世代或者井勝既地步)
STD Set齒我feel到同其他唔同......
我有朋友有STD,佢只敢打M90同9.6v電、不如買次世代!!!
我識人支井勝做瓜左兩隻RA同一隻老原煲......RIP
不如買MAX!!!

引用:
原帖由 anglemok 於 5-8-2010 23:38 發表

WOW,又一潮文 踩低人地抬高自己
同個WJ 幾雞野POST冇分別
STD 佢只敢打M90同9.6v電呢D係人問題唔系槍問題,識唔識分?第一日玩槍?人同槍問題都分5到?
我自問有過四支PTW~而家得3支~~
支STD一早放左......
費事左人做生意亦唔講有咩事~
有人想死唔通叉隻腳過去咩?

依D味叫好心俾當賊辦囉!!!
死魔打又千七啦~~
死set齒又千五~~
前準星唔係鋼又要買個真數~~
咩話???不如買SUPER MAX 好過囉!!!

引用:
原帖由 Elf 於 6-8-2010 00:07 發表

3個都唔應該放過啦
X2

引用:
原帖由 Predator 於 6-8-2010 00:26 發表
唔唔, 我冇話放過ptw, 只係慢慢草姐...
希望你唔好買最平果支啦∼
我當初都以為好低......之後......
杯具既開始......
日本仔一分錢一分貨系對既......

引用:
原帖由 Predator 於 6-8-2010 00:57 發表
師兄放心, 小弟第一枝都已經係max版, 再玩返都唔會降呢.
有人話我眨底D STD既師兄......
果D只不過係我既觀點~
有人同意、有人否決......
何來眨底之意?

恭喜......
我都想去北海道......

引用:
原帖由 cowly 於 7-8-2010 01:39 發表

我std用11.1v打130起..打咗兩年冇問題..一樣米養百樣人.唔恨得咁多喇...
呵呵~聽聞黒缸係亞原天梯特別勁~
唔知係唔係呢!!!!!!

引用:
原帖由 landy 於 7-8-2010 21:06 發表
.... 原來連我視為超上階PTW的師兄都睇唔起玩STD既同門師兄弟....
睇黎一樣米養百樣人唔係講把PTW
唉......我一直都冇睇唔起STD既朋友......
有好D既點解唔買MAX呢~~
我有朋友手緊少少(供樓)又想玩PTW我都建議買STD......
仲唔使錢搵人同佢裝支KIT~
唉......以前玩日本果D睇唔起玩國狗果D師兄又唔見有人出聲......

手上有隻紅缸係手,
無論換彈弓或用泥旁身,都方便得多。
STD平MAX(77XX)大約一千
你買STD是旦買多隻缸都係返度~
(黒缸換彈弓有師兄奶左野)
紅缸嚴佢太大力換M110.130又得......
條數迷又返番泥......

引用:
原帖由 ayaka 於 8-8-2010 00:25 發表

max重有10.5"玩tim~
我買左std都覺得蠢左
唔怕......你果條係鋼槍菅嗎?
升級用可以唔要亞原準星既真數骨......
一樣正!
不過你用DD都好正......
就其係ECOS最正......

引用:
原帖由 mikeymike 於 8-8-2010 00:32 發表
就算只得l個筒,换弹弓都可以好快,只要有呢件就Okey.鴨記有售
衣個簡直就係PTW神器!!!
我都有......
兩分鐘OK

引用:
原帖由 sailun412 於 8-8-2010 06:45 發表
max師兄 呢度氣氛一向和諧 我唔知你出近呢幾個post咩居心 大家應該無仇無怨 我地好辛苦同亞公爭取先有呢個專區晚晚上來聚聚 為免影響呢度d氣流 我剛收個人工散Q晒都唔訓住回埋你個post!
錢我地都有 玩得PTW亦唔爭在 ...
師兄......你係睇哂D文先回我?
講真呀......我有M4,CQBR,M733就係冇M16,......
八千既都有火雞花?杯具...點解我兩支KlT都冇花既...
同唔同既人打做就唔同習慣、亦冇用過隻原裝銀缸泥打人~~
我都係打開M110~
紅銀缸亦有咩好炫耀???一支Elcan夠買三支成槍啦~~
你都換令頭擔CNC上下身PDI內管又點會介意係唔係STD!
可憐我全部槍都係玩原裝M4樣......用泥打果支得一條PDi
另外唔關事八掛下,當年你條紅缸係錦既嗎?

引用:
原帖由 cowly 於 8-8-2010 03:06 發表

哈~我條黑筒特別勁囉...肯定係..!!
師父咁你d"鋼"準星有咩用...出讓..??[/quote]
係既......你都唔要禁多野,肯定勁啦~

sailun412師兄......
其實我都係STD既一份子~重要係鋁槍管果時既 ......你話心唔心傷......
真係要再次多謝亞公開衣度俾我地研究研究......
但我通常打都係換彈弓、係我有次唔小心凹左隻金缸......
所以......又唔想同D缸開刀~~所以味買支CQBR
我有個上身M110打全氣缸509都好遠......
係呢師兄所以新果D SUPER MAX都係卓頭野......
你認同?
講返紅缸...銀頭新果D天梯硬左唔少∼
應該唔會好似以前錦......
我朋友有個寫住PTW4既金身......(IPHONE4?)
好鬼小見......

發新話題