發新話題

博c模型

引用:
原帖由 6MM 於 31-5-2007 16:43 發表
內部可能唔行齒輪,行像根帶。 包冇掃
無段變速波箱?!
嬴得仰望,奪去了感覺,快樂也是幻覺。

但係佢仲未留聯絡方法..會唔會放飛機架..
人生苦短,我唔想失去寶貴的機會...

引用:
原帖由 jackyafk 於 2-6-2007 00:59 發表
嘩....估唔到仲有咁多人係度講無為野......
好la....
見你地咁識野...
我問大家一個問題...
有邊個知咩係pdi齒ar
神呀, 你唔係話俾人改的嗎? 點解你又識咁多呢?

我記得你一開始係話你把槍係博C架~ 仲用左3年..
引用:
原帖由 jackyafk 於 28-5-2007 10:41 發表
各位c兄....我比佢整過把m4...打左3年..
3年內每個星期都有打game..每場game都打過萬飛wo....
佢都唔係咁差姐....
你係唔知,所以問人? 定係你知答案,考咁多位師兄?
奇怪..
如果你識,又點解要俾人改? 如果你唔識...咁你咪係...

14.為保障閣下,禁止公佈或使用店舖/商戶真實名稱,建議用諧音/代詞 。如因公佈或使用槍店真實名稱而惹上法律問題,將是發佈者之責任。

本帖最近評分記錄
  • golliwog19 威望 -5 14.為保障閣下,禁止公佈或使用店舖/商 ... 2-6-2007 08:48
  • golliwog19 金錢 -5 14.為保障閣下,禁止公佈或使用店舖/商 ... 2-6-2007 08:48

其實到最後...樓主把槍咩環境?
我地都要關心下樓主架嘛~

contact都無..咁係唔係即係搞唔成..
我平時最唔鐘意"人"放飛機..點知今次俾"神"放飛機..

唉...睇怕都係...飛機
我仲日日check pm, 睇下有冇佢聯絡方法..點知..

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 7-6-2007 13:01 發表
神: RoyalMarine!
我: 到!!!
神: WAT?! 唔該同我答 YES SIR!!
我: ......................

神打game係唔同D...
會唔會變左最後審判架

引用:
原帖由 peter195 於 7-6-2007 14:19 發表
想問下神留左聯絡方法末
神說: 我是穿黑衫的!

引用:
原帖由 Relentless 於 7-6-2007 14:31 發表

我今日都黑衫
咁如果你24/6去的話, 就唔好著黑衫囉

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 7-6-2007 14:39 發表

係wor, 不如我地定個 dress code 好wor.
我地見神喎, 不如白衫白褲喇(好似香港明星見白龍王咁)

搞手無聲氣喇?

發新話題