發新話題

[口痕] 解放軍軍糧

去搵胡X文,佢可能有D計。

佢搵到好多老解既神奇野。

引用:
原帖由 icecoke 於 24-6-2009 12:37 發表
唔係bo ... 返上去廣州我見過有得散買bo ...
GZ邊度有呀,如果係既,我叫個FD去掃貨個陣順路去幫你買包。

引用:
原帖由 winston05 於 24-6-2009 16:42 發表

餐單如下:
a餐谱:自热什锦炒饭(280克)、自热腊肠炒饭(280克)、香辣酱(10克)
b餐谱:自热豆角牛肉炒饭(280克)、雪菜肉丁炒饭 ...
我想問:

我訂1個A餐得唔得

引用:
原帖由 MKL04438 於 24-6-2009 18:38 發表

自已跟名加落去啦^^多謝各位…
我要1個A餐,搞手唔該

引用:
原帖由 MKL04438 於 24-6-2009 18:51 發表
(1) Winston 05兄 - 2包 (A set).
(2) 軍醫 - 3包 (A set)
(3) 軍醫 - 1包 (c set)
(4) BNR32V2 - 1包 (A set)
(5) ranger_hk - 1包 (A set)

各位請pm我你地既msn/電話…方便聯落同收錢…
(大家知唔知道要收左錢先
45蚊,唔通你會行左去咩。

貴既就難講姐。。。。。。。

引用:
原帖由 T-800 於 24-6-2009 19:18 發表
係咬慣咗D姐姐牙力太大會好危險.........

算 LA .......FORGET I T ........... FORGET I T ..........

happy shooting
i"ll be back..........
軍醫叔叔支槍唔係鐵鑄

引用:
原帖由 jelly鞭 於 24-6-2009 19:29 發表

OH。。。GET到了。。。。
嘿嘿嘿。。。
JELLY你太慢啦

引用:
原帖由 MKL04438 於 24-6-2009 23:02 發表
一夜間收到唔小人pm我買軍糧…搞到呢個post好似係賣廣告咁tim=3=
唔好話賣廣告。。。。。。。。

我呢D想搵一包半包黎試下既,邊個會理我丫。

引用:
原帖由 T-800 於 24-6-2009 23:32 發表

咪心邪la,軍醫都好純情架........(四十年前.............)

forget it ....forget it

happy shooting

i"ll be back
軍醫叔叔請原諒我心邪。

因為小弟血氣方剛,正係成日心邪既年紀

發新話題